Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 3 Sayfadan 3. Sayfa BirinciBirinci 1 2 3
Toplam 54 sonuçtan 41 ile 54 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Warcraft Kitapları

İsim
    Axedope 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Ravencrest 

eyw yardımlar için

Alıntı Thigrai Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Warcraft Serisi
    Of Blood and Honor (2001)
    Day of the Dragon (2001)
    Lord of the Clans (2001)
    The Last Guardian (2001)

Kadimler Savaşı Üçlemesi
    The Well of Eternity (2004)
    The Demon Soul (2004)
    The Sundering (2005)

World of Wacraft serisi

Cycle of Hatred (2006)
    Rise of the Horde (2006)
    Tides of Darkness (2007)
    Beyond the Dark Portal (2008)
    Night of the Dragon (2008)
    Arthas: Rise of the Lich King (2009)
    Stormrage (2010)
    Chronicles of War (2010)

Cataclysm Üçlemesi

The Shattering: Prelude to Cataclysm (2010)
    Şahsen bunların Efsane İçerik bölümünde listelenmesinden yanayım arşivlik bir şekilde yazmış mesajı atan arkadaş

Moderatör
    İsim
    Jerrox 
    Irk
    Worgen 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Blade 

Her bir kitap için tanıtıcı yazılar, kısa hikayesi v.s olursa o zaman olabilir.
    bazıları karanlıktan korkar, bazıları ise karanlıkta yaşar.......

İsim
    Plectrum 
    Irk
    Dwarf 
    Class
    Paladin 
    Level
    50 
    Realm
    Burning Legion 

Ben sunwell üçlemesini birde Ejderha'nın Günü Büyük Şef Son Bekçiyi D&R dan aldım.Birde sunwell üçlemesinin üç kitabının birleşik halide var.Fiyat farkı da yoktu sanırım.
    Karakterimi bıraktığım yok Burning Legion/Plectrum devam edeceğim.

Aralık 2011.Kısa Bir Ara Verdim.

İsim
    Jeamia 
    Irk
    Orc 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

Beyler benimde Warcraft kitapları ile ilgili bir kaç sorum olacak. Başka bir konu açmak istemedim. Cevaplarsanız sevinirim.

Warcraft kitapları şuana kadar hep ilgimi çekmiştir ancak oyuna başladıktan sonra ilgim biraz daha fazla arttı. Şimdiye kadar hiç Warcraft kitabı alıp okumamış biri olarak , ilk olarak hangisini almalıyım? Yani direkt olarak Warcraft serisinden mi ? yoksa direkt Wow serisinden mi başlamalıyım? Birde oyunda classım dk olduğundan DK lar ile ilgili olan bölüm daha çok ilgimi çeker.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

http://www.wowpedia.org/Timeline_(fr...al_site,_2007)

Bu linkte warcraft tarihinin kronolojik sıralamasını görebilirsin.Her tarihin oyunu veya kitabı yok, olanların yanındaysa novel (roman) ve game (oyun) olarak belirtilmiş.O sıraya göre kitap ve oyunları tamamlayabilirsin.

Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.

İsim
    Ophthalamia 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Defias Brotherhood 

ben ejderhanın günü ile başlayıp, savaş şefine uzandım, ordan da karazhana geçip son bekçiyi okudum. bu üçlü arasındaki en iyi kitap bence son bekçi. içerikle ilgili konuşup spoiler vermeyeyim ama, muhteşem bir anlatım, harika bir kurgu, heyecan ve merak uyandıran olaylar silsilesi var.

ingilizcem çok iyi olmadığı için türkçe okuyorum ne yazik ki. fakat türkçeye çevrilen kitap sayısı da çok az. umarım tez zamanda diğer kitapaların da türkçe dil versiyonu çıkar. en çok da war of the ancients serisini bekliyorum.

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Aslında son zamanlarda türkçeye çevrilmeye başlanmış sanırım diğer romanlarda.Şu linkten bakarsanız D&R da var gibi gözüküyor.

http://www.dr.com.tr/00000,999,999,7,1/Ara=warcraft

Tabi belki tercüme edilmemiş, ingilizce olarak satıyor olabilirler kitapları ama yinede gidip sormakta fayda var.Son bekçiyi bitirdiğimde gidip bir tanesini almayı düşünüyorum.Çok kitap okuyan birisi değilim ama warcraftın hikayesi oldukça ilgimi çekiyor.

İsim

Irk
    Human 
    Class

Level
    85 
    Realm
    Anachronos 

Ben biraz karışık gidicem sondan başa doğru warcraft hakkında pek bilgim yoktur arkinin çarıyla şöyle oynuyorum ama kitap hakkında bilgimiz sağolsun burada yazıyor ben en son serisi sunwell üçlemesini alıcam (çünkü hiçbir kitapcıda yok) Kalın ciltli alırsanız poster ve haritada veriyormuş diye duydum
    ben şimdi okul çıkışı gidip alıcam 22.50 babamı ikna etmenin yollarını arıycam çok güzel bir kitap serisi oyunuda öyle cataclysim'in orjinali bile var..

Alıntı Shehrazad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında son zamanlarda türkçeye çevrilmeye başlanmış sanırım diğer romanlarda.Şu linkten bakarsanız D&R da var gibi gözüküyor.

http://www.dr.com.tr/00000,999,999,7,1/Ara=warcraft

Tabi belki tercüme edilmemiş, ingilizce olarak satıyor olabilirler kitapları ama yinede gidip sormakta fayda var.Son bekçiyi bitirdiğimde gidip bir tanesini almayı düşünüyorum.Çok kitap okuyan birisi değilim ama warcraftın hikayesi oldukça ilgimi çekiyor.
    Paylaşım için teşekkürler

Alıntı Thigrai Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Warcraft Serisi
    Of Blood and Honor (2001)
    Day of the Dragon (2001)
    Lord of the Clans (2001)
    The Last Guardian (2001)

Kadimler Savaşı Üçlemesi
    The Well of Eternity (2004)
    The Demon Soul (2004)
    The Sundering (2005)

World of Wacraft serisi

Cycle of Hatred (2006)
    Rise of the Horde (2006)
    Tides of Darkness (2007)
    Beyond the Dark Portal (2008)
    Night of the Dragon (2008)
    Arthas: Rise of the Lich King (2009)
    Stormrage (2010)
    Chronicles of War (2010)

Cataclysm Üçlemesi

The Shattering: Prelude to Cataclysm (2010)
    paylaşımın için saol arkadaşım fakat ben daha detaylı bir bilgi arıyorum.. warcraft oynamadım hayatımda fakat warcraft'ın hikayesi çok ilgimi çekti ve internetten bulduğum özet tarzı bir hikayeyi okudum yaklaşık 30 sayfa falandı.. orada titanların dünyayı yaratmaya başlamaları felan diye başlıyordu sonrasında sargeras ihaneti, 4 ejder,dark portal, savaşlar, sunwell'in yokolması, malfurion ve illidian felan hikaye ilerleyip gidiyordu.. okuduğum özetti ve türkçeydi.. ben bu titanların azeroth'u yaratması ve taa cataclysm'e kadar gelen bölümünü tam anlamıyla kronolojik bir sıralama için verebilirmisin? Yazdıklarına göre bilgin olduğunu gördüm ve ben sadece bu bölümü istiyorum yani anatemayı.. Yani cahilliğimi mazur görün ama mesela azerothun yaratılması ile başlayan ve burning arthas'ın lichking'e dönüşmesi felan ilerleyen kitap serisi var mıdır? Cataclysm'i bilemiyorum özet lichking'e kadardı malesef.. Yardımcı olursanız çok sevinirim.. Teşekkürler.

Verdiğiniz listedeki kitapların Türkçeleri yok diye biliyorum ah bide Türkçeye çevirseler çok güzel olacak.

Moderatör
    İsim
    Sypena 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Shaman 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Yukarıda linkini verdiğim kitapların hepsi D&R da mevcut ve türkçe çevirisi yapılmış.Ankara Ankamall daki D&R den Sunwell Üçlemesi cildini (1-2-3) ve efsanelerin ikinci cildini satın aldım, diğerlerinin ellerinde bulunmadığını ama internetten sipariş verirsem diğer kitapları adrese teslim göndereceklerini söylediler.Diğer kitaplar içinde sipariş verdim ve kitapların fiyatlarına ek olarak 3.5 liralık kargo ücretiyle birlikte 10 iş günü içerisinde göndereceklerini söylediler.

Bu kitaplarda ilgimi çeken şey diğer üç roman gibi düz metin şeklinde değil, çizgi roman şeklinde yapmışlar.Sayfa sayısı biraz fazla olsa da sıkılmadan kısa sürede okuyabileceğiniz nitelikte.

Problem Çocuk

Ben sırf koleksiyon olsun diye ingilizce türkce alırdım hiç farketmez Lotr bissürü ingilizce kitabı dolu eşyalırı iviır zıvırı mevcut ama okumasamda yanımda diyorum en ezından benim en azından o dil konuşuluyor nasıl olsa bir gün öğrenirim diyorum

+ Konuyu Cevapla