Beyler biri bana şu ana dek çıkan tüm Warcraft kitaplarını çıkış sıralarına göre yazabilirmi?Şimdiden teşekkürler...
Beyler biri bana şu ana dek çıkan tüm Warcraft kitaplarını çıkış sıralarına göre yazabilirmi?Şimdiden teşekkürler...
Warcraft kitap serisi
1- Ejderhanın Günü
2- Büyük Şef
3- Son Bekçi
4- Sunwell Üçlemesi
Diablo kitap serisi
1- Bartuc'un mirası
2- Siyah Yol
3- Gölge Krallığı
Konu mavifil tarafından (01-11-2010 Saat 22:48 ) değiştirilmiştir.
Warcraft Serisi
Of Blood and Honor (2001)
Day of the Dragon (2001)
Lord of the Clans (2001)
The Last Guardian (2001)
Kadimler Savaşı Üçlemesi
The Well of Eternity (2004)
The Demon Soul (2004)
The Sundering (2005)
World of Wacraft serisi
Cycle of Hatred (2006)
Rise of the Horde (2006)
Tides of Darkness (2007)
Beyond the Dark Portal (2008)
Night of the Dragon (2008)
Arthas: Rise of the Lich King (2009)
Stormrage (2010)
Chronicles of War (2010)
Cataclysm Üçlemesi
The Shattering: Prelude to Cataclysm (2010)
ليس هناك ما هو صحيح كل شيء مسموح به
şöyle başlık atılınca bende Türkçe'ye çevrilen birşey çıktı sandım...
haha birşey sorcam Thigrai sanırım öbür kitaplar Türkiyede yok ? yada ben denk gelmedim ? D&R'da falan hiç görmedim çünkü varsa satın alabileceğim biryer söylermisin satın alayım, şimdiden teşekkür ederim![]()
Çoğu kitap Türkçeye çevrilmiş değil, İngilizce kitaplar da çoğu kitapçıda olmuyor. Ben 2008 ve daha eski kitapları bulup okuyabildim ancak, birkaç tanesini türkçeleri olmadığından ingilizce okudum. En 2-3 ay önce uğradım kitapçılara, Arthas'ın ingilizcesi bile yoktuYani tek çözüm Yurtdışından falan getirmek kanımca.
En sevdiğim Blizzard kitapları Diablo serisidir ama, oradaki Necromancer herif zaten aşıladı ölüler-sanatı'na olan düşkünlüğümü. Adam sağolsun Necromancer'lık yaptığım rüyalar görür, her oyunda Necro karakter kasar oldum :P
Konu Thigrai tarafından (02-11-2010 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir.
ليس هناك ما هو صحيح كل شيء مسموح به
Kara Nightshadow ilk kitaptaki gri göz, beyaz ten, siyah saçlı Necromancer hatun![]()
Konu Çınar tarafından (07-11-2010 Saat 10:58 ) değiştirilmiştir.
Alliance doğmuş olan ben, Horde olarak yaşadım. Ama kalbim Ally de olarak da oyunu bırakıyorum.
herhangi bir yayın evi bu kitapları çevirmek için uğraşıyomu cidden merak ediyorum kitap okumayı cidden çok seviyorum ve böyle giderse ingilizcemi kullanarak (+sözlük) okumam gerekicek
Unbroken mini bir roman.Hikaye ile roman arası diyebilirsin 15-20 sayfa arası bir şey.Nabundoyu anlatıyordu sanırım.
Film ne zaman çıkar ve tutarsa o zaman kitaplarda çevrilmeye başlanır.Kısaca İngilizce öğrenmek daha kolay gibi duruyor.
Fuarda Fantastik kitap yayınlayan bir yayın evinin standındaki eleman ile konuştuğum da Warcrft kitaplarının satışı ülkemizde düşük olduğu için yayın evleri zararına olduğundan dolayı çevirmiyor. Çevirecek yayın evinin riski karşılayacak bütçesinin olması gerekiyor.
Bu arada elimde 4 değişik kitap var onlar bitirince, 12 Ciltlik Zaman Çarkı (Robert Jordan) serisini okumaya niyetliyim. Ama Dune sersi gibi elimde patlamasından çekiniyorum.
Fakat stand daki eleman 7 Kitaplık Ölüm Kapısı (Margaret Weis) serisini de okumamı şiddetle tavsiye etti. Ayrıca içinde Ejderhaların bolca geçtiği serileri yazan Margaret Weis, Tracy Hickman ikilisinin kitaplarını da tavsiye etti.
bu aralar bende kendimi forgotten realms a verdim drizzit'in maceraları çok güzel karakuleninde çizgi romanlarını aldım onlarda ilgimi çekti biraz iç karartıcı zaten stephan amcadanda bu beklenirdi dimi
Konu souleather tarafından (07-11-2010 Saat 16:26 ) değiştirilmiştir.
şimdi ilk 3 kitabı yanlış zamanda çıkardılar.Kimsenin haberi bile yoktu kitaplardan.Hikayeyle bu kadar fazla ilgilenen adamda yoktu.Bence en azından Cataclysm üçlemesini çevirseler zarar edeceklerini düşünmüyorum.Doğan grup yapabilir, ona zarar gelmez.
Ben şu anda son bekçiyi okuyorum,müthiş derecede insanı sürüklüyor ama az işte isterdim ki 500-600 sayfa olsun yinede okunmaya değer...
Buradan alışveriş yapabilirsiniz Türkiye'nin en büyük e-kitap sitesidir.(Bünyesinde 80.000 Kitap bulunduruyor.)
Son Bekçi*
http://www.kitapyurdu.com/kitap/defa...03&sa=68248965
Medivh, güç ve deliliğin birleştiği Azeroth dünyasının en çok korkulan büyücüsüydü. Büyücüler meclisi Kirin Tor, Khangar'ı Medivh'in çırağı olması için Karazhan'a gönderdi. Genç Khandgar burada bu yüce büyücünün taşıdığı sırrı öğrenecek, zamanın ötesinde olanları öğrenme gücünü edinerek en korkunç kabuslarında bile göremeyeceği gerçeklerle yüzleşecekti.
Tirisfal Bekçileri kimdi? Dünyayı hangi dehşetli güçlere karşı koruyorlardı? Ateş Lejyonu adıyla bilinen iblis güruhu gerçekten yok edilmiş miydi, yoksa Azeroth dünyasına dehşet salmak için pusuda mı bekliyorlardı?
Bütün gizemler ortaya çıkacak ve dünyanın kaderi sonsuza dek değişecekti...
Buz Gölgeleri*
http://www.kitapyurdu.com/kitap/defa...88&sa=68248965
Çok satan King Of Hells dizisinin çizeri Kim ve New York Times'ın en çok satanlar listesine giren yazar Knaak, Warcarft'ın ikinci kitabında okurları tüyler ürpertici bir maceranın içine sürüklüyor.
Ejder Avı*
http://www.kitapyurdu.com/kitap/defa...86&sa=68248965
Çok Satan King Of Hell dizisinin çizeri Kim ve New York Times'ın en çok satanlar listesine giren yazar Knaak, Warcraft dünyasını daha önce görmediğiniz şekilde yeniden canlandırıyor. Ejder Avı başladı.
Hayalet Topraklar*
http://www.kitapyurdu.com/kitap/defa...87&sa=68248965
Çok satan King Of Hell dizisinin çizeri Kim ve New York Times'ın en çok satanlar listesine giren yazar Knaak, Sunwell üçlemesinin son kitabında heyecan dolu final için sizi bir kez daha Warcarft dünyasına götürüyor.
Sunwell Üçlemesi(Özel Baskı)*
http://www.kitapyurdu.com/kitap/defa...14&sa=68248965
Yüzlerce yıldır saldırı altında kalan Azeroth'un, Ölüler Ordusu'nün güçlerinden kurtarılması gerekiyordu. Warcraft: Sunwell Üçlemesi, mistik güçleri araştırmak için insan formuna giren Mavi Ejder Kalec ve büyüleyici bir sırla Kalec'İn yolculuğuna katılan genç bir kadının maceralarını anlatıyor.
Word Of Warcraft- 1
http://www.kitapyurdu.com/kitap/defa...07&sa=68248965
"Dünyada milyonların oynadığı bilgisayar oyununun çizgi romanı, Oyun içinde anlatılmayan birçok hikayeyi açıklığa kavuşturuyor
“Hafızasını kaybetmiş bir adam Kalimbor sahillerinde kıyıya vurduğunda; savaşçı Lo’Gosh ve onun zoraki müttefikleri Broll Bearmantle ve Valeera Sanguinar’ın epik macerası başlamış oldu. Lo’Gosh’ın geçmişinin sırlarını çözebilmesi için, hem müttefikleriyle, hem de diğer ırklarla arasındaki sürtüşmeleri halletmeleri gerektiği kadar, Alliance’ı ve Horde’u karşılarına almak zorundalar."
Fiyatlarıda gayet uygun alışveriş yapmak istiyenler güvenle yapabilir.
Day of The Dragon
Lord of The Clans
Stormrage
5 kitap okudum ama bu 3 u daha cok hosuma gitti gercii Richard Knaak ın uzun anlatım bicimi bazı yerlerde canınızı sıkabılır (ahmetın yuzuğunun 2 cm tım ucunda yesıl renkte ustunde sekıller olan.... diye) ama olayın gidişhatına gore guzel oluyor merak icinde kalıyorsunuz sayfalar gectıkce
![]()