Arkadaşlar bende asus hd 5850 var oyun ayarlarının tamamını full yaptığımda sadece kamerayı hareket ettirince donuk donuk hareket ediyor ama kamerayı sabit bıraktığımda yaklaşık 70 fps bir hız var. Acaba atinin sürücü sorunu olabilir mi ?? Gerekirse durum ile ilgili daha detaylı bir yazı hazırlayabilirim.
CPU: 2.66 core 2 intel
4gb OCZ Ram 1066
gigabyte GA-P31-DS3L anakart
Vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli şimdiden teşekkürler...
Eğer hiç gitmediğin bir yer yada hiç tanımadığın birileri etrafında ise oyun Cache'e yazıyor olduğu için anlık fps düşüklükleri olabilir bunu bende yaşıyorum bunun dışında FPS düşüklüklerin şu an için en büyük nedeni Addon'lar tüm addon'larını kapatıp tekrar bir dene şayet hala devam ediyorsa enine boyuna düşünüp başka çözüm ararız
bende de acer var laptop ama ısınma yapıyor 1 saat sonra. elimin altına kağıt koyup oynuyorumsoğutucu alıcam ama ne kadar fayda eder bilemiyorum en iyisi masaüstü almak. Ayrıca soğutucu için tavsiyeleriniz olursa kesinlikle öğrenmek isterim.
Saygılarımla,
Bahadır Yavuz
Ben masa üstünü tek geçerim.Hernekadar evimden uzakta laptopla oynasamda masa üstü bi başka ne ısınma sorunu ne başka bişey.Leptop oyun için yapılmamış nekadar iyi parçalarada sahip olsa o dar alanda 1-2 saat sonra ısınıyo kasıyo vb. Tabi bikaç marka ve model hariç alienware bi başka zaten ağırlığına bakarsanız masaüstüde denebilir![]()