dunemaul![]()
dunemaul![]()
WHY SO SERİOUS
arkadaşlar karazhan realmde oynayan türk arkadaşlar warmı forumda varsada allymi hordemu hangi guilde bi yardmcı olurmusunuz
Saurfang da oynayan arkadaşlar arıyorum.Nick Acimadiki2 kişiyiz gelin çok olsun.Çok mu...
Burning Legionda oynadim Gecekondu guildindeydim..
Ama Burning Legionca Turk cok oldugu kadar Polan da cok General Chatde surekli polanca konusulmasi realim 100de 80 polan olmasi beni delirtti
Slyvanasa gectim burda da cok Turk var en azindan 4-5 turk guildi var. tabloda goremedim ama ismini![]()
Arkadaşlar Biz 3 türk olarak Balnazzarda TURKS adında guild açtık eger varsa oynuya Balnazzarda bekleri Guild HORDE GUİLDİDİR.
Sterious
Theturk
Darkcoskun
şu resmi bi yenilesek 1 sene geçmiş ustunden
Güncelleme talep etsek çok sorun olur mu?![]()
Anar'alah bash'a no falor talah!
We are who protect the heart of the World,
We are Guardians of Elysion!
Güncelleme için şu an hem oyunda hem forumda aktif olanlara ihtiyacımız var.Forumda aktif olarak bulunan herkes oyuna devam etmiyor, aynı şekilde oyundaki türklerinde hepsi bu forumda üye değil.Aynı zamanda forum üyelerinin hepsi realmini söylemiyor, üstteki yorumlara bakarsanız 2 kişi realm olarak diğer seçmiş.
Güncelleme yapılır ancak doğruluğuda tarışılır.
Oyun hakkındaki genel sorularınızı özel mesaj ile değil, konu açarak sorunuz.
Forum üye verilerinin yanında WoWTR Guild armory den de faydalanıyoruz o bölüm bir süredir kapalıydı malum. Yeni data oluşmaya başlayınca güncelleme yapılacak ama sizler de bu arada Shehrazad'ın dediği gibi profil ayarlarınızdan realm bilgilerini güncellerseniz bize yardımcı olmuş olursunuz.
Sanırım insanlar oyunda "Türkler" bana musallat olurlar diye realm'larını paylaşmak istemiyorlar. Eh, bazı konularda hak veriyorum...
Az çok elimizde bir istatistik olması güzel olur. En azından yeni başlayanların en çok Türk nerede sorusuna bir nebze de olsa doğru cevap verilebilir.![]()
Anar'alah bash'a no falor talah!
We are who protect the heart of the World,
We are Guardians of Elysion!
Bana tavsiye edebileceğiniz, misafir edebileceğinizbir server tavsiyesi istesem. Çok uzun zaman oldu oynamayalı, Diablo 3 aşkına 1 yıllık anlaşma yaptık, tekrar wow'a da başladık. Ama eski oynadığım serverda hiç tanıdığım kişi kalmamış, guild dağılmış... Yeni bir heves, heyecan arıyorum. Çok fazla raid, bg tecrübem yoktur ama muhabbetim iyidir. İyi bir oyuncu olmaya çalışırım. Yardımlarınızı bekliyorum
![]()
Stormscale'da da aktif Türkler var. Guild olarak az, Türkler Stormscale'da yabancı guildlere saklanmayı çok seviyor![]()
Ahn Qiraj da oynayan türk varsa haber etsin. sadece 1 kişi gördüm oda saklanamayacak kadar Bezelye idi![]()
Laughing Skull'da 85 Human Paladin'im var ancak Türklerin yoğunlukta olduğu bir realm'e geçicem. Char'ı geçirebiliyormuyuz yoksa yeni char'mı açmamız gerek?