hunter heryerde pet ıle oynayabılır(lvl 85 e gelince instance larda pek tavsıye etmem tabıı)
hunter heryerde pet ıle oynayabılır(lvl 85 e gelince instance larda pek tavsıye etmem tabıı)
Ya arkadaşlar druid ile rogue arasında gidip geliyorum. Sizce hangisini açmalıyım çok kararsız kaldım. +'ları ve -'leri nelerdir?
İlk defa oyuna başlıyorsan bence druid açman gereken son sınıf olmalı ben sadece bunu söyliyim![]()
Uther the Lightbringer
''Baban burayı 70 yıl boyunca yönetti, ve sen birkaç gün içerisinde toza çevirdin.''
Daha önceden 60'a warlock kasmıştım. Lich King zamanı az çok bişiyler biliyorum işte ama oyunları çabuk kaparım o yüzden o konuda sıkıntım olmaz. Druid konusunda karar verdim gibi, oynaması daha zevkli geliyor.
Rogue daha karışık geliyo bana nedense.![]()
Pvp de rogue daha hos bence![]()
Uchiha Sasuke
85 Blood dk
65 Balance Druid
Roguede combo pointleri gösteriyor ama druidde göstermiyor. Nasıl gösterebilirim?
Merhaba,
Arkadaşlar şu an çok büyük bir sıkıntım var. Sürekli yeni karakter açıyorum. Bir türlü ne oynayacağıma karar veremedim. Bu durumu atlatabilmem için var mı bir tavsiyeniz?
Konu bu kadar uzadığına göre herkez kafasına göre içsın mantıklı olanda o buütün sınıflar iyidri
Dediğimi yanlış anlamışssınız. Biraz maymun iştahlıyım diyelim, gördüğümü beğeniyorum bunu atlatmam için verebilceğiniz bir öneri diye sormuştum.
Uther the Lightbringer
''Baban burayı 70 yıl boyunca yönetti, ve sen birkaç gün içerisinde toza çevirdin.''
Benim Babam bu oyunu oynuyor ve bende artık onun charında başlayacağım bana hangi charı önerirsiniz. Diyecektim ama az önce yazılarınızı okudum ve cevapsız kalacagını anladım ama ben bir daha sormalıyım.Hunter oynamaktan çok zevk aldım alliance tarafından en iyi hunter hangisidir?