@bartbatu: Sorunun için seni şu topice alalım...
Diğer yandan, rehber çok güzel ve bilgilendirici olmuş, ellerinize sağlık![]()
@bartbatu: Sorunun için seni şu topice alalım...
Diğer yandan, rehber çok güzel ve bilgilendirici olmuş, ellerinize sağlık![]()
Selam Arkadaşlar;
Bildiğiniz üzere Betaya gelen yeni Launcher sayesinde patch indirilirken oyuna girebiliyoruz. Dün İndirme esnasında herhangi bir sorun olmadan Betaya girip oynayabiliyordum, bugün ise oyuna girdiğimde karakter ekranına geliyorum oyuna girmek istediğim bir karakteri seçip başlamak istediğimde Loading ekranı %70 lere gelince hata veriyor ve oyun kapanıyor. Aynı sorunu yaşayan ve konu hakkında bir bilgisi olan varmıdır...
launcher.exe yi çalıştırınca "Launcher cannot obtain patching information.Please check your internet configuration" uyarısı alıyorum.Launcher olmayınca patch i kuramıyor ve oyunu açamıyorum.Bir fikri olan var mı?
herşeyi çözdüm yeniden kurarak betayı.13 gb lık klasör yetmedi birde 15.7 gb lık patch yüklemeye başladığı gibi sildim.Türkiye'de yaşıyoruz 1mbit internetle 40 saat yazıyo hasta mıyım ben 40 saat interneti boş boş tutayım.beta key i vermek gibi bir olay varsa başkası alsın kardeşim benimkini..
Konu GaGeRaCeR tarafından (07-08-2010 Saat 18:20 ) değiştirilmiştir.
Selam Arkadaşlar;
Yeni gelen launcher sisteminden sonra oyunu kaldırıp yeninden yüklememiz gerekti bildiğiniz üzere. Beta kurulurken benim bazı dosyalarda hatalar oluşmuş, Orgrimmar daki karakterlerime giremiyordum daha doğrusu girer girmez oyun hata verip kapanıyordu. Repair çalışmadığı için kaldırıp tekrar kurdum , birazdan oyuna girip deniyicem umarım sorun düzelmiştir ama kafama takılan bir soru var oyunu install ettiğimizde bize bir beta klasörü oluşturuyor 14,8 GB lık sonrasıda patch indirmeye başlıyor 15 GB lık patchler bittiğinde beta klasörü yine 14,8 GB olarak kalıyor bu indirdiği 15 GB lık patchi nereye indiriyor ayrıca launcher %100 tamamlandı olarak görünmesine rağmen alt kısımda 4,1 GB daha var olarak görünüyor bu konu hakkında bir bilgisi olan varmıdır....
![]()
Yeni gelen 12759 pathci ile birlikte targeta yaptığım dmgler görünmüyor, ayrıca yaptığım questlerden ve öldürdüğüm moblardan XP gelmiyor.
Aynı sorunu yaşayan varmı.
Konu Alevra tarafından (15-08-2010 Saat 03:27 ) değiştirilmiştir.
bende classic ve bc dvdleri mevcut 2 sini kuruyorum clienti kurmaya çalıştığımda %3 te program çalışmayı durduruyor ve kapatmak zorunda kalıyorum işletim sistemim vista hala nedenini anlayabilmiş değilim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim yaklaşık 2 hafta 4.0.0 patch ini yüklemek için uğraştım beceremedim oyunu kaldırdım şimdi değil 4.0.0 wotlk a bile yükseltemiyorum...
edit:içeriği bozduysam özür dilerim lütfen yardımcı olun.
Konu fatalistic tarafından (28-10-2010 Saat 22:26 ) değiştirilmiştir.
ya beyler biliyorum çok saçma olcak ama en son cvplanan başlık buydu ve acil lazımda : realmlistteki yazıları kopyalayabilirmisiniz ? upgrade ve repair den sonra kendini us a çeviriyorda mal wow um .
US olması normal. Betada US ve EU serverları aynı realmlistte çıkıyor zaten
Arkadaşlar bende battle.net de sadece World of Warcraft seçeneği var Cataclysm yok hadi onu geçtim Burning Crusade ve Lich King seçenekleride yok . bu sorunun çözümü nedir yardım olursanız sevinirim.
hocam saol verdiğin bilgi için ama game management bölümü accaunt bilgilerimin tam olarak neresinde bi yardımcı olabilirmisinz ilk defa oynuyorumda beceremedim oyuna girmeyi :S oyun yüklü sadece hesabımı cataclysm e tanıtamıyorum galiba oda daha demin yzdığım sorundan olsa gerek