Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 2. Sayfa BirinciBirinci 1 2
Toplam 24 sonuçtan 21 ile 24 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Lore da kafama takılanlar...

Alıntı Shamanisticure Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elune'nin gerçekliğine inanmıyorum eğer varsa bile Aviana,Ursol-Ursoc,Hakkar,Yog-Saron gibi güçsüz varlıkların tanrısallaştırdığı bir varlık.Geçmişi Titanlardan öncesine dayanıyorsa.Titanların kendi kişisel amaçları doğrultusunda gezegenleri yok edip yaratmasına hatta kendi gezegenine aynı şeyi yapmalarına müsade etmesi anlamsız.Ben hep son savaşın İblislerle değil Pantheonlarla olmasını isteyenlerdenim.Pantheon amacı ne bilinmiyor kendilerine karşı koyan gezegenleri neden evrenden siliyorlar müttefiklerine güç veriyorlar.Mutlaka bir çıkarları olması gerekir.Sonuçta Titanlar Tanrısal varlıklar ama Tanrı değilleri çünkü ölümün zayıflığına sahipler.Öldürülmeleri için yollar var.
    Zannedersem senin ''tanrı'' kavramın tam oturmamış. O çok sevdiğin ulu güney amerika yerlilerini ele alalım; PopolVuh'ta adı geçen tanrılar neden yardım etmedi halkları katledilirken? Yahudileri ele alalım: Hitler o kadar yahudiyi öldürürken Yehova nerdeydi? Müslümanlar katledilirken Allah yardım ediyor mu? Bunun gibi yüzlerce örnek verebiliriz. Tanrı, yarattığına zırt pırt müdahale eden değildir. Şimdi tanrı kavramına daha doğru açıdan baktın zaman kabul edeceksindir ki; '' Elune, Warcraft evrenindeki tek gerçek tanrıdır.''

Super Moderator
    İsim
    Tigrex 
    Irk
    Gnome 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

Elune resmi olarak bir tanrı değil, spekülasyonlar o yönde. Yani tanrı ama ne olduğunu bilmiyoruz, dolayısıyla tanrı değil. Schrödinger kedisi gibi birşey yani...
    ليس هناك ما هو صحيح كل شيء مسموح به

Moderatör
    İsim
    Jerrox 
    Irk
    Worgen 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Blade 

Elune resmi olarak tanrıdır. Kendisinden gerçek olan tanrılardan biridir deniyor. Ancak tam oalrak old god mı, yada başka bir şey mi olduğu hakkında bilgi yok.
    bazıları karanlıktan korkar, bazıları ise karanlıkta yaşar.......

İsim
    Ophthalamia 
    Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Defias Brotherhood 

şimdi şu linkte :
    http://forum.wow-tr.com/threads/2852...hlight=algalon

çağrıkurt arkadaşın derlediği bir mesaj var. acaba camdaki şu görüntü :
    http://static.mmo-champion.com/mmoc/.../ulduar_69.jpg

elune olabilir mi ? yani bir old god olabilir mi ? ulduar raidi gizemlerle dolu, ne zaman oynasam aklıma başka başka sorular geliyor..

+ Konuyu Cevapla