Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 10 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Guild ön başvuru formatı

Forum Yöneticisi
    İsim
    Arami 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

Exclamation Guild ön başvuru formatı

Bir gün olur da bu forumlar dolar taşarsa diye önceden bir standart getirelim diyoruz. Hem bu sayede ileride hayata geçireceğimiz arama motoru için buradaki verileri de kullanma şansımız olacak.

GUILD ARIYORSANIZ:
    İleti başlığı / konusunu aşağıdaki gibi yazınız:
    LFG: FACTION/LVL/CLASS/REALM/GUILD TÜRÜ

Örneğin:
    LFG:Horde/70/Hunter/Burning Blade/PVP

GUILDE TAKIM ARKADAŞI ARIYORSANIZ:

İleti başlığı / konusunu aşağıdaki gibi yazınız:
    LFM: FACTION/MİNİMUM LVL/CLASS/REALM/GUILD TÜRÜ

Örneğin:
    LFM:Horde/30+/Priest/Burning Blade/PVE

Eğer alanlardan biri sizin için önemsizse değer yerine * koyabilirsiniz.
    Örneğin:
    LFG:Horde/*/*/Burning Blade/PVP+PVE

Unutmayın eğer guild arayan karakterinizin tanımını forum ayarlarına girdiyseniz ilanı okuyanlar size ait tüm bilgileri tek tıklama ile görebilirler.

Yukarıdaki formatlara uymazsanız mesajlarınız yayınlanmayacak mı? Hayır elbette değil ama bu şekilde hem daha rahat bulunacaksınız hem de WoW-TR'nin pek yakında tamamlayacağı Guild/Oyuncu veritabanına tekrar mesaj eklemek zorunda kalmayacaksınız.

Teşekkürler

Ben oyuna yeni başlayacağım. Guild tam olarak ne oluyor acaba? Bilmiyorum. yanlış yere yazdıysam özür dilerim.

Moderatör
    İsim
    Jerrox 
    Irk
    Worgen 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Blade 

Alıntı filth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben oyuna yeni başlayacağım. Guild tam olarak ne oluyor acaba? Bilmiyorum. yanlış yere yazdıysam özür dilerim.
    guild in türkçe karşılığı kabile gibi bişeydir klan ya da .. neyse guild oyunda bir çok oyuncunun belki onlarca belki yüzzlerce ( sayı 3-5 de olabilir ama o zaman bir şeye benzemez) bir araya gelip kurdukları organizasyondur. her sınıftan oyuncular vardır. oyunda pvp,arena,dungeon,raid v.s şeyler yapılacaksa guildten insanlar tarihi felan organize edip beraber yaparlar. kalabalık guildlerde sınıf liderleri oluri ve yöneticiler olur .. her guildin kendine has kuralları olabilir ama genelde kurallar benzerdir. gold,item,v.s paylaşımı açısından dungeon felan yapmak isterseniz adam bulmanın kolay olması açısından oldukça faydalıdır. oyuna yeni başlayanlar öncelikle lvl ing guild denen üyelerinin çoğunun lvl yaparken birbirleriyle yardımlaştıkları guildlerdir. oyunda ./lf leveling guild diye trade channel a yazarsanız birileri görüp invite edebilir yada karşılaştığınız oyunculara guild sorulabilir ya da kendiniz kurabilirsiniz.
    bazıları karanlıktan korkar, bazıları ise karanlıkta yaşar.......

Cevap için teşekkürler

merhaba ben girdigim guilden nasıl çıkabilirim yardım edermisiniz teşekkürler

Moderatör
    İsim
    Holyfury 
    Irk
    Tauren 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Karazhan 

/gquit komutu ile çıkabilirsin (eğer guild lideri değilsen)

For the Horde grubuna katıl!

İsim
    Helmon 
    Irk
    Tauren 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

Alıntı turgay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba ben girdigim guilden nasıl çıkabilirim yardım edermisiniz teşekkürler
    heheheh bunu trade de sorduğunda çok güzel oluyor bi sürü kişi guild ini terk etmiş oluyor cevap vermeye çalışırken
    "If you have doubt then aoe"

Alıntı bartbatu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    guild in türkçe karşılığı kabile gibi bişeydir klan ya da .. neyse guild oyunda bir çok oyuncunun belki onlarca belki yüzzlerce ( sayı 3-5 de olabilir ama o zaman bir şeye benzemez) bir araya gelip kurdukları organizasyondur. her sınıftan oyuncular vardır. oyunda pvp,arena,dungeon,raid v.s şeyler yapılacaksa guildten insanlar tarihi felan organize edip beraber yaparlar. kalabalık guildlerde sınıf liderleri oluri ve yöneticiler olur .. her guildin kendine has kuralları olabilir ama genelde kurallar benzerdir. gold,item,v.s paylaşımı açısından dungeon felan yapmak isterseniz adam bulmanın kolay olması açısından oldukça faydalıdır. oyuna yeni başlayanlar öncelikle lvl ing guild denen üyelerinin çoğunun lvl yaparken birbirleriyle yardımlaştıkları guildlerdir. oyunda ./lf leveling guild diye trade channel a yazarsanız birileri görüp invite edebilir yada karşılaştığınız oyunculara guild sorulabilir ya da kendiniz kurabilirsiniz.
    clan demek istedi

İsim
    zinkaleon 
    Irk
    Undead 
    Class
    Rogue 
    Level
    80 
    Realm
    Twisting Nether 

Lfg horde/rogue/80/twıstıng neıther/pvp

İsim
    fatokato 
    Irk
    Undead 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Spinebreaker 

85 undead mage im war realm sorun deil ama gercekden iyi bir guild ariyorum teklif var mi!

+ Konuyu Cevapla