Evet Sizce Gnome mu Yoksa Human mı
Evet Sizce Gnome mu Yoksa Human mı
Gnome ! yaw
Küçük, sirin, sevimli, tehlikeli, korkunç, güçlü !
Bence Gnome.![]()
Gnome kesinlikle.
Bir horde olarak onları öldürmek daha eğlenceli oluyor.Lütfen ally bir char açarsanız öncelikle açacağınız classın gnomelerde olup olmadığını kontrol edin![]()
Gnome tabi ki de 2 nedeni var benim için.
1- Gnome'un racial özelliği için
2- Humanlar mage'e göre değil biraz garip duruyor burda söyleyemeyeceğim kelimeler anlayan anlar " G " ile başlıyor![]()
yaaaw ama aslında gnome ye baktığımda gercekten, armor human da daha iyi gözüküor(((((
Benim için Hunter dan başkası herzaman yalannnnn
Raid de 6 kişi olduguna bakmayın yeri geldi 2 kişide gittik kestik can sıkıntısı işte xD
Gnome tek geçerim![]()
ben horde dan alliance e geçtim elf yada dranei düşünüyodumki şansa bakın warlock bi ikisidne yoksonra benim engineering 525 ti , gnomeların baba mesleği diye gnome seçtim çok memnun kaldım . İri yarı olanlar çnkü mountlarda çok srıtıyo ama gnome neye binse yakışıyo özellikle heli de süperler
![]()
human. bglerde 2 mastery trinket kullanıyorum ki benimkiler ezikburstu cok fark ettiriyor
![]()
Bence human mage'e daha çok uyuyor.
Tabiki Gnome. Human da neymiş. Zaten insansın, bari oyunda farklı ol.
Alliance doğmuş olan ben, Horde olarak yaşadım. Ama kalbim Ally de olarak da oyunu bırakıyorum.
Görsel ve stratejik olarak gnome'u diyorum ama nedense class'ı seçerken aklıma gnome gelmedi![]()
Ben Worgen yapmayı düşünüyordumUndead'den sonra Gnome pek sarmaz beni
Valla Gnome-Undead/B. Elf olayını çok saçma buluyorum. Sırf güçlü olsun diye bunları seçiyorlar. Bence sen kafana göre takıl hangisini seviyorsan onu aç. Biriniz söylesin hangi zırh adam gibi Gnome'de ve Undead'de güzel durur ki?Ben B. Elf açtım adamda hem zırh güzel duruyor hemde B. Elf doğuştan mage.
Uyarı: Bu Magister sadece Arcane enerjisi kullanır.
Fazla konuşmama gerek yok soldaki linke tıklayınız lütfen.