Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 18 sonuçtan 1 ile 18 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Prot Warrior İçin Yardım

İsim
    Mca 
    Irk
    Orc 
    Class
    Warrior 
    Level
    80 
    Realm
    Darksorrow 

Standart Prot Warrior İçin Yardım

Nihayet 4 ay önce 80 lwl a ulaştım ve şu an warrior'umun 37k UB canı var. Ancak tanklık konusunda yardımlarınızı isteyeceğim. Darksarrow serverında oynuyorum. Eğer guild tankları veya tanklığı iyi bilen arkadaşlar bu mesajıma açıklayıcı bir şekilde cevap verirse sevinirim.

1-)Tek bir mob un aggrosunu çok rahat tutabiliyorum ancak çoklu mobların aggroları çoğunlukla kaçıyor ki normal olan da bu sanırım. Ancak çoklu mobların aggrosunu tutabilen tankların nasıl tuttuğunu merak ediyorum.

2-)Bu soruma cevap olacak bir başlık buldum ancak o başlık biraz eskimiş. Eğer yeni ve kullanılabilir warrior prot macroları varsa yazar mısınız?

3-)Prot warrior için bir skill dizilimi veya sırası varsa yahut hangi skill i daha çok kullansan iyi olur derseniz buraya yazar mısınız?

4-)Tanklığın inceliklerini de anlatır mısınız?

5-)Tank için olmazsa olmaz veya olursa iyi olur dediğiniz addonları yazar mısınız?

Şimdiden teşekkürler... Bu arada palapiyer yine keklemeye kalkma oyunu öğrendim bak haa )
    Konu mcaykac tarafından (05-02-2010 Saat 18:15 ) değiştirilmiştir.

İsim
    Prozacc 
    Irk
    Orc 
    Class
    Hunter 
    Level
    50 
    Realm
    Hellfire 

Sanırım arkadaşlar bu soruların cevapları senin içinde saklı diyerekten cvp vermiyorlar heroiclere dewam gearında problem olduğunu zannetmiyorum sadece biraz daha el alışkanlığı ve gerisi tamam Ve tabiki daha fazla thunder clap

İsim
    Voleax 
    Irk
    Dwarf 
    Class
    Hunter 
    Level

Realm
    Khadgar 

Çoklu aggro tutmak istiyorsan pull yaparken biraz bekleyip öyle thunder clap atmalısın bide sagdan soldan haberin olsun kaçanları tauntla geri toplamalısın.O sırada herkes 1 yaratıga dalıyorsa ona revenge atki garanti sende olsun.Daha söyleyecek bişey yok zaten.

İsim
    Gideriyok 
    Irk
    Orc 
    Class
    Warrior 
    Level
    80 
    Realm
    Jaedenar 

omen ve deadly boss modes dışındakı addonlar tanklık anlamında pek fayda sağlamaz ayrıca öyle dps lerin yaptığı gibi belli bir skill circle yapamazsın tankdayken ama belırlı kurallar var sen thunderclap atmadan kımsenın dmg e başlamamasına dikkat et ayrıca aoe stun ı kullan iyi threat verir ve son olarak cleave ve 'intikam' =) skilini bol bol kullan daha rahat edersin.

İsim
    Equdemic 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    64 
    Realm
    Sylvanas 

dostum prot pve talenti paylaşabilirmisin bana raid için glyphlerinle beraber yeni sisteme pek ayak uyduramadım =)

bi gözün raidde bi gözün bossta olsun işte usta healerların mana ya bak eskiden bosslara dps önden saldırınca boss extra hit vururdu o hala varmı bilmiorm ama gerisi bossu bilmene ve raidin kalanına bağlı zaten

İsim
    ironwisp 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

Alıntı mcaykac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nihayet 4 ay önce 80 lwl a ulaştım ve şu an warrior'umun 37k UB canı var. Ancak tanklık konusunda yardımlarınızı isteyeceğim. Darksarrow serverında oynuyorum. Eğer guild tankları veya tanklığı iyi bilen arkadaşlar bu mesajıma açıklayıcı bir şekilde cevap verirse sevinirim.

1-)Tek bir mob un aggrosunu çok rahat tutabiliyorum ancak çoklu mobların aggroları çoğunlukla kaçıyor ki normal olan da bu sanırım. Ancak çoklu mobların aggrosunu tutabilen tankların nasıl tuttuğunu merak ediyorum.

2-)Bu soruma cevap olacak bir başlık buldum ancak o başlık biraz eskimiş. Eğer yeni ve kullanılabilir warrior prot macroları varsa yazar mısınız?

3-)Prot warrior için bir skill dizilimi veya sırası varsa yahut hangi skill i daha çok kullansan iyi olur derseniz buraya yazar mısınız?

4-)Tanklığın inceliklerini de anlatır mısınız?

5-)Tank için olmazsa olmaz veya olursa iyi olur dediğiniz addonları yazar mısınız?

Şimdiden teşekkürler... Bu arada palapiyer yine keklemeye kalkma oyunu öğrendim bak haa )

CVP 1 = bunun için macro revenge-rend hemen thunder clap shock weave

CVP 2 = agroo için /cast revenge
    /rend
    /cast heroic strike /cast cleave
    /cast devastate VE /cast shield slam

CVP 3 = heroic strike - devastate macrosu çok iyi ama 2 den fazla düşman varsa cleave - shield slam yap tabi bu 2 macro yu genelde ben çok kullanıyorum çok işe yarıyolar

CVP 4 = tanklık bu oyundaki en zor iştir tabii healer gibi gerçek bi tank olmak istiyosan bu yazdığım macroları yapıp çok pratik yapman lazım özellikle raidlerde oyuna konsantre olma açısından oyun seslerini kapayıp ventrillodaki officer komutlarını dinliyorum çünkü senin bi hatan 24 kişinin ölümüne maal olur ki bunu kimse istemez oyuna çok konsantre olman lazım özellikle raidlerde kendim için diyorum konsantremi bozan bişey olursa çok kötü oluyorum bazen ama bu macrolar ve tanklıkla ilgi addonlar sna yol göstericektik özellikle BARTENDER4 addonunu sana tavsiye ederim bu addon sana DOT ları gösteriyo yani hangi yeteneğin ne zaman açıldığını falan sana tavsiyen raidden önce 1-2 hc zindan yap bende 2 tank var deadholy ve ironwisp bide hunter 2 tanktada çok iyiyim bizim yabancı guildinde Main tankıyım istersen wow armoryden kontrol et

CVP 5 = bartender4 şiddetle tavsiye ediyorum

başka sorun olursa

kazzak server charlarım İRONWİSP - DEADHOLY - BROKENAROW

İsim
    ironwisp 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

ayrıca kendin macro yapmak istersen de

http://www.wowwiki.com/Useful_macros_for_warriors

"Every Man Dies; Not Every Man Really Lives

"And when the time is right, the Betrayer will become... the betrayed."

İsim
    Gasilhaneci 
    Irk
    Human 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Lightbringer 

ya bende 85 lwl olduktan sonra farklı şeylerle uğraşmak adına dps warrior'umu tank yapma çalışmalarına girdim.

Faction'lardan toplayabildiğim tüm 359 itemleri aldım.
    Justice ile 346 ları aldım.
    Valor'ları dps'imi yükseltmek için kullanıyorum çünkü main talent dps bende.

millete bakıyorum paladin tank'ı öyle bir anlatıyorlar ki kişinin hata yapma şansı kalmıyor. şimdi bi başlık gödüm burada "(catac) prot pala rehberi" diye. içeride ne ench yapacağına kadar tüm ayrıntılar var. sizden acizane bi isteğim var. bu tarz bi ayrıntılı prot warrior başlığı hazırlayabilir misiniz?
    warrior'u seviyorum ama tank'ta olmak istiyorum. sırf tank olmak için paladin kasıp warrior'umdan vazgeçmek koyuyor açıkcası bana.

tank olan warrior oyunculardan dediğim başlık gibi bir rehber rica ediyorum.
    ench'ler özellikle.
    glyph'lar.

For The King

İsim
    Gasilhaneci 
    Irk
    Human 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Lightbringer 

kimse yok mu prot warrior'u ayrıntılı anlatacak?

For The King

İsim
    Dour 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

ya ben bişey sorucam benim bildiğim warr tank olmak için yapılmış bir karakter en iyi tankın warr olması gerekmiyor mu ?

İsim
    DeLyWar 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    ZenedarStatus 

Yok öyle değil, senin dediğin 60-70 zamanlarında kaldı şimdi palada çok iyi tanktır ve artık DK larda var.

Wwarr dps olarakta coşturur.

İsim
    Dour 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

zaten genelde pala tank arıyorlar ama bence haksızlık oldu bu oyunda bence karakterleri eşitlemeleri lazım warr çok ezik kaldı hiç bir şeyde üstünlüğü yok dps te de öyle yüksek değil

İsim
    ironwisp 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

Alıntı Dwade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten genelde pala tank arıyorlar ama bence haksızlık oldu bu oyunda bence karakterleri eşitlemeleri lazım warr çok ezik kaldı hiç bir şeyde üstünlüğü yok dps te de öyle yüksek değil
    şöle diyim sana bence her guildin bi war tanka ihtiyacı var nedeni daha kolay aggro alıp daha az dmg yemesi tabikide bundan sonra pala tank gelir ama war tank her guilde hemen hemen vardır ve lazımdır ve warrior tank ezik kaldı diyen sen arkadaşı kınıyorum bence en iyi tank hala warrior tanklar en iyi dps i çıkaranlarda onlar yeterki ne yapıcağını bil

İsim
    DeLyWar 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    ZenedarStatus 

olurmu, hernekadar nerf gelsede Fury warrior dehşet dps çıkartıyor bu son patch ile

İsim
    Dour 
    Irk
    Goblin 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

o dpsi nasıl yaptığını söyler misin ? ben fury de hiç rage alamıyorum ama ironwispin dediği gibi tanklık yapmaya çalıştıkça daha da kolay gelmeye başlıyor

İsim
    DeLyWar 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    ZenedarStatus 

Linkteki adresteki gibi harfi harfiyen yaparsan göreceksin nasıl dps çıkardığını
    <<<<==TIKLA==>>

ve birde devamlı kullandığın aşağıdaki üç skille macro gömerek kullanırsan, çok çok rahat edersin
    Bloodthirst
    Raging Blow
    Heroic Strike
    Konu SerHaNefe tarafından (23-07-2011 Saat 12:11 ) değiştirilmiştir.

İsim
    ironwisp 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

Alıntı Dwade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o dpsi nasıl yaptığını söyler misin ? ben fury de hiç rage alamıyorum ama ironwispin dediği gibi tanklık yapmaya çalıştıkça daha da kolay gelmeye başlıyor
    fury de dps yapmak istiyosan iyi bi hit raitingi olması lazım ve heroic strike ı çok kullanmıcaksın eğer rage in %70 in üstündeyse heroic strike bas onun dışında bloodthist , Raging Blow ve whirling kullan derim neden hit lazım onuda diyim fury dps de 2 tane hit raiting kısmı var özel attackların için hit raiting az ister ama özell attack kullanmadığın zaman yapılan beyaz attack lar yani oto attacklar misslerse rage alamazsın ve dps yapamazsın

+ Konuyu Cevapla