Yeni oynamaya başladığım halde 60 lvl ulaştığım bi priestim var sp olarak dps yapmak çok hoş oluyor aslında ama diğer spec için holy mi yoksa disc mi yapmalıyım onda çok kararsız kalıyorum
bu konuda düşünce ve yorumlarınızı yazarsanız sevinirim
Yeni oynamaya başladığım halde 60 lvl ulaştığım bi priestim var sp olarak dps yapmak çok hoş oluyor aslında ama diğer spec için holy mi yoksa disc mi yapmalıyım onda çok kararsız kalıyorum
bu konuda düşünce ve yorumlarınızı yazarsanız sevinirim
Aslinda Bu Sana Kalmiş Birazda Gerçek Anlamda Healer Olarak Oynamak Istersen Holy Tabikide. Fakat Ben Main Spec DPS Yapayim Arada Main Healerlara Yardim Ederim , Heal Atmak Beni Sikar Diyorsan Disc Ayrica PVP Yapacaksan Tabi . Şuda Var Holy Iken Sp 3000 Iken Disc Specte 2500 Olur Ama Discte Iken Mana Problemi Pek Yaşamazsin. 80 Level Olunca Item Sikintin Pek Olmuyor. Gerçi Bütün Healer Classlar Için. Heal Atmak Ilk Başlarda Zor Oluyor. Alişincaya Kadar. Aliştiktan Sonra Başka Bir Class Çok Yabanci Kaliyor. Özel Msgdan Şuraya Gelirmisin Buraya Gelirmisin ICC10 Last Spot Need Pri Heal Diye Whisper Veya General Kanalinda Adam Aramasi Güzel Bişi :d Misal DPS Iken Random HC / Daily HC Ortalama 10-15 DK Bekletiyordu. Beni Eski Realmim Burning Legionda Holy Specte Girdiğim Zaman Dungeon Finder Max. 2 Dk Bekliyordum. ( Holy Evet) Shadow Spec ve Disc Spec Olacaksa ıtem Sikintisi Yaşayabilirsin. Shadow Spec Hit Ağirlikli Holy Itemler Genelde Sprit Ve Mana Regen Statlarina Sahip Main Holy 2. Spec Disc Olursan Gene Ayni Itemlerle Oynayabilirsin Ama Main Shadow 2. Spec Holy Veya Disc Ise Ayni Itemlerle Oynayamazsin. 2 Farkli Set yapman Gerek .Gerçi Seçim Senin.
Konu BeyazKan tarafından (15-02-2010 Saat 20:31 ) değiştirilmiştir.
Disp main tank odaklı bir healer speci aoe healda yetersiz. Main Tank heallayacaksan Disp
Holy genel anlamda raid healerı iyi aoe healları var tek targette yetersiz kalıyor.
5 man için farketmez ikiside olabilir.
walla ağa disc pri bu sonlarda cok kullanılmaya başladı raidlerde normalde disc priler sadece pvp ye yönelik...raidlerde oynayacağım diyorsan holy pri imbadır.anca circle of healing nin nerf yemesi holy prinin hemen hemen sonunu getirdi diyebilirim çünkü circle of healing holy prinin her zaman elinin altında tuttuğu bir aoe silahıydı ben mesela tbc de sırf onunla raid fixlerde birinci oluyordum ancak 6sn gibi bir cd ye atılması holy prinin sonunu getirdi birazda zati milletin dic e yönelmeside bundan sonra başladı diyebilirz. tabikide disc talent oyananabilir raidlerde ancak holy talentten aldıgın verimi hala disc talent veremiyor.anlıyacagın priden healer olmaz^^ tbc den önce idi pri healer
blizz saolsun bitirdi:P tabiki şaka pri hala imba ne kadarda nerflesede holy priyi sana öneririm tankta tutarsın raid fixde yaparsın ancak disc pri gibi mananı tutamazsın..holyde mana biraz fazla yiyor discte o kadar kolay bitmiyor manan ancak holyde attıgın heal giden manayı karşılıyo diyebilirim..holy her zaman pve icin imba!
priiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii -.-
ليس هناك ما هو صحيح كل شيء مسموح به
Hem disc hem holy pve oynayan biri olarak açıkcası çoğu fightta disc pri holyden çok daha yaralı. Bazı arkadaşlar disc raid healliyemez filan demiş ama takma fazla. evet healliyemez ama disc pri diğer healerlarada heal attırmaz raid healindeyse. Çünkü muhteşem bir absorberdır. Diğer healerların mana sıkıntısı çekmemesini sağlar.%3 raid absorb verir otomatikman. Bütün raide shield spamlayarak özellikle bossların aeo herkese vurduğu fightlarda (bknz toc twins yada icc lich king infest) diğer healerları ezer geçer. Tabi çoğu kişide sadece healing recountu olduğu için disc priest hiç bişe yapmamış gibi gözükür. Bana bazen twins fightında hiç heal atmamışsın diyenlere skadanın absorb and healingini gönderiyorum hepsi apışıp kalıyorlar. Çünkü o fightta en yakın rakibimin 4 katı absorb and healing yapabiliyorum.
Hem disc priest holye görede oynaması daha kolay daha az skill kullandığın bir talent. Efekitivitiye baktığındada holyden daha yararlı olabiliyor. Ama bu fighttan fighta değişir. Mesela queen lanethal fightı holy nin renew spamlyacağı bi fight olduğu için holy daha iidir. Ama orda başrolde holy olmaz resto druidler olur. Disc oynanan yerlerde ise daima başrolde disc vardır..
Düşük lvllerde de healing olarak disci öneririm. Çünkü zaten mana dayanmıo bi de holy olup bi dg yi 2 -3 saatte bitirmeyin sürekli mana içip![]()
Konu Duracila tarafından (22-06-2010 Saat 23:46 ) değiştirilmiştir.
Disc ve holy spec oynuyorum ama Disc ağırlıklı, eğer raid içinde ne kadar dmg absorb ettiğini merak ediyosaniz, Recount a 2 tane eklenti eklemelisiniz , "RecountGuessedAbsorbs" ve "RecountHealAndGuessedAbsorbs " bunlari ekledikten sonra Heal & Absorb u takip ederek raid veya party içinde ne kadar heal ve ne kadar absorb yaptiğinizi rahatça gorebilirsiniz..
85 talentlerine göre holy çok güzel healliyor.Dick çok güzel absorb yapıyor ancak tek sorun holyde mananın çok çabuk tükenmesi :S Artık 85 de neler olacak bakalım![]()
Bazen genelden msj larda görüyorum disc priest arıyorlar raid için healer olarak normalde holy değilmi healer neden disc tercih ediliyor not priest kasacam disc genel olarak dps ağırlıklı değilmi.
Merakla bekliyorum tabi healer olabilmesi için gear da ona göre olacak absorbe yetenegi daha üstün olması büyük avantaj fakat arenalarda genellikle holy pala tercih ediliyor buda ilginç .
arenalarda vallahi o setup'a göre değişiyor disc iyidir reflective shield özellikle çok iş görüyor
dipnot; benim Heroic fightlarda denemem ancak pazartesi ve salı olabilir, bugün maça gideceğim için birgünlük afk'yim oyüzden en net cevabı perşembe falan yazabilirim, sende o zamana kadar araştırmalara devam et![]()