arkadaslar prieste en uygun meslek 2lisi hangileri bilgi verirmisiniz..? şimdiden teşekkürler..
arkadaslar prieste en uygun meslek 2lisi hangileri bilgi verirmisiniz..? şimdiden teşekkürler..
bence mining ve tailorimg seçmelisin ben öyle yaptım çok memnunum![]()
Mining ve Tailoring mi :S Hmm... garip bir seçenek ama saygı duyuyorum.
Bence Diğer arkadaşlarında dediği gibi Tailoring'i bi cebe at 2. olarakta Enchanting en uygunudur.Çünkü Low lvldayken tailoringle yapacağın gearları enchantlayabilir ve enchanterınıda aynı zamanda geliştirebilirsinYani boşu boşuna enchantlar için gerekli malzemeleri almak veya dungeon,questlerden düşen 5-6 item yerine tailoringini geliştirerek,geliştirirken de o eşyaları enchantlayarak gerekli malzemeleri kolayca elde edersin
![]()
Sana kalmış artık.
Öncelikle merhaba.
oyunda yeniyim. daha önce devasa online oyunlardan oynadım ama wow'a hiç girmemiştim neyse öyle böyle satın aldım ve başladım.
bu gün shadow priest açmaya karar verdim.
Tailoring ve Enchanting demişsin bunlar sanırım Gathering meslekler değil yani bu mesleklerde item yapmak için bazı envartelere ihtiyaç olcak bunu içinde satın almak gerekecek. O zaman parayı nerden ve nasıl bulupta eşyaları (giyim kuşam fln artık neyse) nasıl yapacağım.
Bilmediğim terimler çok kullanılıyor belki açıklamada yazmışsındır ben anlamamışşımdır
Teşekkürler.
Bu arada forum çok bilgilendirici oyundan çok burda takılcam gibi gözüküyor![]()
Merhabalar,
Arkadaşın verdiği cevabın aynısını verecektim. Oyuna yeni başladım (Bugün paketle beraber gelen 30 günlük süre bitiyor). Warlock bir karakterim var, ben de ona Tailoring & Enchanting kasıyorum.
Tailoring'in temel eşyaları "Cloth" adını verdiğimiz eşyalardır. Oyun boyunca bu eşyalardan bol bol düşer. Kısaca bir yol haritası çizelim:
1. Tailoring Trainer'den mesleği öğrenme.
2. Tailoring Trainer'den pattern (örnek) öğrenme.
3. WoWWiki: Cloth uygun clothları bulmak ya da bir yerde farmlamak. (İlk cloth tipi Linen Cloth'dur. İnternet'te "Linen Cloth Farming" yazarak alanları bulabilirsin. Örnek: Linen Cloth Farming)
4. Pattern'de yazan item'ları bulmak. Çoğunlukla "Tailoring Supplies" adı verilen satıcıdan bulunabilir.
Enchanting ise eşyaların "Disenchant" edilmesiyle ortaya çıkan itemlar'a ihtiyaç duyar. Disenchant sonucunda eşya yok olur ve eşyadan "Soul Dust" veya benzeri item'lar düşer. Düşük seviyelerde sadece disenchant yaparak Enchanting'i geliştirebilirken sonrasında sadece Enchanting yaparak mesleği geliştirebilirsin.
Bu iki mesleğin bir arada kasılmasının özelliği ise Tailoring sonucunda kazandığın item'ları "disenchant" yaparak bedavadan item alma ve bunun sonucunda enchant geliştirme şansına sahip olmaktan ileri geliyor. Bir de Blood Elf isen, değme keyfine. (ARCANE AFFINITY: Blood elves are skilled in the mystical arts and receive a skill bonus to enchanting.)
Konu Elios tarafından (10-12-2011 Saat 13:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: Kavram hatası
Anar'alah bash'a no falor talah!
We are who protect the heart of the World,
We are Guardians of Elysion!
Teşekkürler. Tam olmasa da şekillendi. oyunu oynadıkça da tam olarak oturur diye düşünüyorum.
Oyunda bir den çok Char açacaksan Main charına toplayıcı meslek(mining,skinning,herbalism) alma.
Çünkü o mesleklerin sana bir getirisi yoktur.Tailoring in yanına başka herhangi bir üretici meslek seçersen +80 stat daha alırsın.
Benim hunter da inscription (80 agi), leatherworking(80 agi) daha fazla stat alıyorum.
Let Them Come!!!