Bildiğimiz gibi Yeni ırklar geldi ve bunları bineğide var Size resimlerini paylaşmak istiyorum![]()
Bildiğimiz gibi Yeni ırklar geldi ve bunları bineğide var Size resimlerini paylaşmak istiyorum![]()
Bende bunları merak ediyordum tşk. arkadaşım.
Bir konuya değinmek istiyorum. Bazı arkadaşlar night elfler büyü yapmaz orclar büyü yapmaz cüceler büyü yapmaz diye konulara takılıp kalmışlar. Bu fantastik kurgu dünyası hakkında binlerce kitap okudum oyun oynadım. Bu oyun kadar hikayesine bağlı kalıp bu kadar güçlü temeller oturtan bir oyun görmedim. Bu konular üzerinde de yeterli çalışmayı yapıyorlardır.
Bu konular kitaptan kitaba oyundan oyuna değişkenlik gösteriyor. R.A. Salvadore kitaplarını okuyanlar bilir
N. Elfler krallar gibi büyü yaparlar vs. bu konuya fazla takılmaya gerek yok bence.
Worgen ırkı bana çok karizmatik geldi. Bir kaç yıl önce real hayattaki bazı sorunlar yüzünden oyunu bırakmak durumunda kalmıştım belkide bu paket beni oyuna geri döndürecek.
Ya goblinlerin binek şahane kesin bitane açmak lazım worgen açmaya karar vermiştim yeni packde gene kararsız kaldım üfff :S
"Deathwing, the Destroyer,originally Neltharion, the Earth-Warder, is one of five Dragon Aspects and leader of the black dragonflight. Thousands of years ago, Neltharion was empowered by the Titans with dominion over the earth and the deep places of Azeroth. However, driven mad by the Old Gods, he turned against the other Aspects during the War of the Ancients. Among both mortals and dragons his name has become one whispered with a feeling of fear and contempt. Deathwing will make his return as the main antagonist in World of Warcraft: Cataclysm, the third expansion.Though long believed by most to be dead, Deathwing resides in Deepholm, where he is regaining his strength and plotting a return that will shake Azeroth to its foundations." (http://www.wowwiki.com/Deathwing)
Anladıgım kadarıyla, deathwing ateş elementinden oluşmuş bir evil paşazadesi :P. Ve klasik senaryo degişikliklerinde görülen "binlerce yıllık sürgünden kurtulma veyahut uykudan uyanma" durumu gerçekleşiyor ve azeroth ta bizi ateş ve ateşle alakalı bütün olaylar lav,volkanik patlamalar v.s görsel şölen yaratıyor. İşin şakası bir yana yeni gelecek pakette ateş elementinden çok yüksek rütbeli bir evil geliyor ve ortalığı karıştıryor. Bu kadar basite indirgemem tabiki doğgru olmaz ve blizzardın işi kılıfına uyduracağını bilsemde cataclysm yeni ek paketler çıkarabilmek için yani oyunun devamlılığını sağlamak ve yenilikler getirmek için yapılan bu expansion blizzard için çok riskli ve yenilikçi bir hareket olacak fakat zaten onlar da böyle bir gereksinim oldugunun farkındalar (lore değişikliklerini veya forum üyelerinin düşündükleri açıklıklardan bahsetmiyorum)
Kişisel görüşümdür, az önce okuduğum bir arkadaşa katılarak "outland" iyice üvey evlat moduna girmek üzere çünkü azerotha gelebilecek 3d ve bunun getireceği flyin mounts outlandın var olan çekiciliğinin büyük bir kısmını alacaktır.Ayrıca azeroth değişmişte olacağından "outland" e olan ilgi giderek azalabilir endişesi taşıyorum.
Yeni gelecek raceler ve var olanlara eklenen yeni karakterler konusunda yorum yapmaktan gereksiz veya yanlış yorum yapmaktan çekiniyorum. Şöyleki, blizzard zaten hikayeyi kuran, tarihi yapan, WoW yoktan var etmiş adamların olşturduğu ticari bir şirket mutlaka gelebilecek veya şimdiden gelen ve cataclysm geldiğinde de gelecek olan tepkileri dikkate alacaktır. Bugelen tepkiler cataclysm den sonra çıkacak olan expansionun tarihini ileri de atabilir, erkene de çekebilir fakat ben eminimki minarenin kılıfını çoktan dikmiştir blizz... Umarım hepimiz için hayırlı bir adım atarlar
Bu arada http://www.worldofwarcraft.com/cataclysm/ göz atıp, şimdiye kadar ki dışarı yansıtılan çalışmalara bakabilirsiniz![]()
Konu whisperwing tarafından (27-01-2010 Saat 11:57 ) değiştirilmiştir.
Sticky'de olan yeni Cataclysm başlığında bahsetmişim bundan, eski bir konuya cevap yazıyorsun. Şuraya bakabilirsin:
ليس هناك ما هو صحيح كل شيء مسموح به