Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
Konu Kilitli
Toplam 4 Sayfadan 3. Sayfa BirinciBirinci 1 2 3 4 SonuncuSonuncu
Toplam 65 sonuçtan 41 ile 60 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: World of Warcraft:Cataclysm

İsim
    Shãdow 
    Irk
    Orc 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

arkadaşlar yeri değil biliorum ama yeni bir sayfa açılıcak kadar önemli değil youtube bi video izledim adam ZF ye girio ordan kapıdan değildi başka bir şekilde çıkıo ve baya ilerlio en sonda gm in adası denilen bi yere gidio bununla ilgili bi kaç video daha var sizde biliomusunuz bunu

İsim
    butnugget 
    Irk
    Undead 
    Class
    Warlock 
    Level
    85 
    Realm
    Karazhan 

bunun yeri bu konumu sence ?

Did you think we had forgotten? Did you think we had forgiven? Behold, now, the terrible vengeance of the Forsaken! Death to the Scourge! And death to the living!
    Now, all can see this is the hour of the Forsaken.
    ----------------------------------------------

Super Moderator
    İsim
    Tigrex 
    Irk
    Gnome 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

Alıntı magelord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yeri değil biliorum ama yeni bir sayfa açılıcak kadar önemli değil youtube bi video izledim adam ZF ye girio ordan kapıdan değildi başka bir şekilde çıkıo ve baya ilerlio en sonda gm in adası denilen bi yere gidio bununla ilgili bi kaç video daha var sizde biliomusunuz bunu
    GM Adası var evet, ve tahmin edeceğin gibi GM'lerin başlama noktası.

Ama oraya Orjinal oyun'da ulaşmak imkansız ve mümkün olsa bile kesinlikle YASAK!

O gördüğün videolar Private Server'larda oyun üstünde bir takım modifikasyonlar yaparak Emülatör yardımı ile çalıştırılması sonucu mümkün olabiliyor.

İsim
    Baraur 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    80 
    Realm
    Kor'gall 

Tamamiyle para için yapılmış bir ek paket olarak görünüyor. Çok büyük açıklar ve saçmalıklar var oyunda. Birincisi ve çok büyük saçmalık olan tauren paladin. Tauren toteme tapan, doğada yaşayan nötr bir ırkdır. Bunun paladini olmaz. İkinci saçmalık nightelf mage. Nightelflerin geçmişine baktığımızda büyülerle ne tarz bir ilişkisi olduğunu görürüz ki şimdi mage oluyorlar. Bunun yanında aldığım duyumlara göre aynı pvp server'ında hem horde hem alliance karakter açılabilicekmiş ki bu olmamalı. Say say bitmez. Orjinal warcraft senaryosu gün geçtikçe değişiyor ve bozuluyor. Bu bozulma güzelim kurguyu alıp götürüyor. Gelelim oyunda ki saçmalıklara. Deathwing geliyor ortalığı yıkıyor ediyor eyvallah da bu 5 lvl olayı nedir? Thrall'ın gitmesi ve yerini devretmesi ve orgrimmarın düşmesi... Nedir bunlar ya. Artı bu ek paketle outland iyicene üvey evlat oldu. Sadece on lvl kasılabilicek bir alan oldu. Bİr diğer konu azeroth'da artık uçulabilicekmiş. Bence o işe hiç girmeselermiş daha iyimiş. Lvl 1 adam kasarken lvl 85 adam başına dadanırsa ne olucak. Bilmiyorum bu paket nasıl olucak. Oyun yavaş yavaş tüketiyor kendini. Benim ön gördüğüm şudur ki bu adamlar bundan sonra iki ek paket daha çıkarmak için bu paketi böyle saçma bir şekilde hazırlamışlar. Bunda 5 lvl artı saçmalıklar, bundan sonra gelicekte 5 lvl ve çok daha fazla saçmalıklar. Son olarakda 10 lvl daha daha fazla saçmalıklar. Verdiğimiz paralar neylerine yetmedi acabada çalışmadan 700 mb lık bir patch gibi önümüze bir ek paket çıkardılar. Yeni gelen ırklara diyeceğim hiç bir şey yok zaten. Korkar oldum goblinden de paladin yapacaklar diye. Yazık çok yazık... Bu paket adama oyunu bıraktırabilir.

Super Moderator
    İsim
    Tigrex 
    Irk
    Gnome 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

Alıntı Baraur Roo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamamiyle para için yapılmış bir ek paket olarak görünüyor. Çok büyük açıklar ve saçmalıklar var oyunda. Birincisi ve çok büyük saçmalık olan tauren paladin. Tauren toteme tapan, doğada yaşayan nötr bir ırkdır. Bunun paladini olmaz. İkinci saçmalık nightelf mage. Nightelflerin geçmişine baktığımızda büyülerle ne tarz bir ilişkisi olduğunu görürüz ki şimdi mage oluyorlar. Bunun yanında aldığım duyumlara göre aynı pvp server'ında hem horde hem alliance karakter açılabilicekmiş ki bu olmamalı. Say say bitmez. Orjinal warcraft senaryosu gün geçtikçe değişiyor ve bozuluyor. Bu bozulma güzelim kurguyu alıp götürüyor. Gelelim oyunda ki saçmalıklara. Deathwing geliyor ortalığı yıkıyor ediyor eyvallah da bu 5 lvl olayı nedir? Thrall'ın gitmesi ve yerini devretmesi ve orgrimmarın düşmesi... Nedir bunlar ya. Artı bu ek paketle outland iyicene üvey evlat oldu. Sadece on lvl kasılabilicek bir alan oldu. Bİr diğer konu azeroth'da artık uçulabilicekmiş. Bence o işe hiç girmeselermiş daha iyimiş. Lvl 1 adam kasarken lvl 85 adam başına dadanırsa ne olucak. Bilmiyorum bu paket nasıl olucak. Oyun yavaş yavaş tüketiyor kendini. Benim ön gördüğüm şudur ki bu adamlar bundan sonra iki ek paket daha çıkarmak için bu paketi böyle saçma bir şekilde hazırlamışlar. Bunda 5 lvl artı saçmalıklar, bundan sonra gelicekte 5 lvl ve çok daha fazla saçmalıklar. Son olarakda 10 lvl daha daha fazla saçmalıklar. Verdiğimiz paralar neylerine yetmedi acabada çalışmadan 700 mb lık bir patch gibi önümüze bir ek paket çıkardılar. Yeni gelen ırklara diyeceğim hiç bir şey yok zaten. Korkar oldum goblinden de paladin yapacaklar diye. Yazık çok yazık... Bu paket adama oyunu bıraktırabilir.
    Tauren Paladin Güneşten alacak gücünü, Holy light'tan değil. Güneşe tapacak ve Ondan güç alacak.

Night elf mage, Night elfler Mage'liğin ne kadar önemli olduğunu fark ediyorlar ve Zaten bin yıllardır bildikleri bir sanata geri dönüyorlar. Sırf mecburiyetten. Warlock'lar Büyünün yanlış tarafına sapmış bir sınıf ama Liderler Her türlü yardımı istiyor o yüzden Çoğu yerlerde Kasabanın kuytu yerinde de olsa Warlocklara yer veriyorlar. Azeroth'ta uçmanın bir sınırı olacak, Ayrıca Bence yıllardır aynı yerlerden geçtik artık değişsin.

5lvl in açıklamasını da blizzard şöyle yapıyor: ''Bu ek paketimizde herhangi bir Hero class yok, ve 100 level'e kadar daha çok içerik eklemek istiyoruz oyuna, Bu yüzden 85 yaptık kotayı.'' bide 80-85 çok zor olacak, yani öyle çantada keklik olarak düşünme.

Moderatör
    İsim
    Jerrox 
    Irk
    Worgen 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Blade 

Alıntı Tigrex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tauren Paladin Güneşten alacak gücünü, Holy light'tan değil. Güneşe tapacak ve Ondan güç alacak.

Night elf mage, Night elfler Mage'liğin ne kadar önemli olduğunu fark ediyorlar ve Zaten bin yıllardır bildikleri bir sanata geri dönüyorlar. Sırf mecburiyetten. Warlock'lar Büyünün yanlış tarafına sapmış bir sınıf ama Liderler Her türlü yardımı istiyor o yüzden Çoğu yerlerde Kasabanın kuytu yerinde de olsa Warlocklara yer veriyorlar. Azeroth'ta uçmanın bir sınırı olacak, Ayrıca Bence yıllardır aynı yerlerden geçtik artık değişsin.

5lvl in açıklamasını da blizzard şöyle yapıyor: ''Bu ek paketimizde herhangi bir Hero class yok, ve 100 level'e kadar daha çok içerik eklemek istiyoruz oyuna, Bu yüzden 85 yaptık kotayı.'' bide 80-85 çok zor olacak, yani öyle çantada keklik olarak düşünme.
    +1 ... cataclysm gelmeden oynamadan bu tarz yorumlar gereksiz bence ... açıkladıkları kadarın da ise sorun yok bencede. gelsin oynayalım karar verelim. bende oyunu bırakma veya devam etme kararını cataclysm geldikten sonra alacağım.. ama şu an güzel olacakmış gibi geliyor bana..
    bazıları karanlıktan korkar, bazıları ise karanlıkta yaşar.......

İsim
    Wequantez 
    Irk
    Undead 
    Class
    Mage 
    Level
    56 
    Realm
    Azjol-Nerub 

Tauren kıdemli bir ırktır, Night Elf'ler kadar eski, belki daha da eski. Tauren her zaman Toprak Ana'ya tapmıştır. Toprak Ana'nın üç parçası vardır: Gözleri ve Vücudu. Ay Toprak Ana'nın gözlerinden biridir. Night Elf'lere göre ay Elune, Tauren'e göreyse, Mu'sha'dır. Diğer göz ise An'she, güneştir. Mu'sha sonsuz bir dansla An'she'nin peşindedir, gündüz gecenin, geceyse gündüzün.

Tauren her şeyde bir denge olduğuna inanır, ve Tahu Sagewind yalnızca Ay'a ve Toprak'a taptıklarını söyler çünkü, Hammul Runetotem druidism hakkında bildiği her şeyi gece elflerinden ve Centarius'tan öğrenmiştir.

Tauren lore'u der ki onlar gece elflerinden önce druid'lerdi, fakat kanıtlayamıyorlar çünkü diğer ırklar gibi tarih kaydetmek yerine hikayelerini gelecek nesillere anlatma gelenekleri vardı. En başta, Tauren, Toprak Ana'nın tüm görünüşlerine taptı, güneş, ay ve toprak. Centaur ve onların bedevi yollarıyla uzun savaşları sonucu, tapılan bazı görünüşler unutuldu. Tauren her zaman toprağa o Toprak Ana olduğu için taptılar; Mu'sha'ya olan bağlarını da Night Elf Druid'leriyle olan bağları sonucu geri kazandılar.

Tahu Sagewind Tauren'in güneşe tapmadığını gündeme getirdi. Yalnızca varsayabilirim ki güneş, karanlığı uzaklaştıran ve toprağa sıcaklık ve kutsama getiren kaynak, Holy Light'a benzer güçlerin kutsamalarına yöneltebilir.

Paladin yalnızca, inancını silah olarak kullanan bir warrior'dur (savaşçıdır). Birçok insan paladin'leri üstün erdeme sahip veya Işık'ın Human mezhebine güçlü inancı olan kişiler olarak görür. Paladin yalnızca silah ve zırhlarla askeri eğitim almış, inancını güçlü bir silah olarak donanmış Priest'tir. Bu druid ile oldukça benzerdir, druid'lerse inancını doğa ve ayın gücüyle birleştirerek düşmanlarına karşı bir silah olarak kullanırlar. Druid'ler hayvan ruhlarıyla kutsandıklarından dolayı form değiştirebilirler.

Night Elf'ler yalnızca Elune'e inandıklarından, paladin olamazlar.

Bu büyük bir lore kırılması değil, lore'da daha fazlasının yeniden keşfedilmesidir.

Kaynak: World of Warcraft - English (NA) Forums -> Tauren Paladins? -Klabe

İsim
    Baraur 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Paladin 
    Level
    80 
    Realm
    Kor'gall 

Biraz ön yargı ama benim düşüncelerim şuan için bu şekilde. Oyun gelir öhh ulean olmuş bu deriz o başka ama şimdilik anldıklarımız beni bu düşüncelere itiyor. Belkide çok güzel olur ve tadından yenmez bilinmez ama farklı kokuyor şuan için oyun... En azından benim için...

İsim
    butnugget 
    Irk
    Undead 
    Class
    Warlock 
    Level
    85 
    Realm
    Karazhan 

Biraz ön yargı ama benim düşüncelerim şuan için bu şekilde. Oyun gelir öhh ulean olmuş bu deriz o başka ama şimdilik anldıklarımız beni bu düşüncelere itiyor. Belkide çok güzel olur ve tadından yenmez bilinmez ama farklı kokuyor şuan için oyun... En azından benim için...
    sana katılıorm bu konudaki bnm onceki yazdıklarımı okuduysan dusuncem tam seninle aynı yonde
    oyunu mahvediorlar oynanmaz hale getiriorlar lore falanda bırakmıolar arkadasım ama senin dediin gibi belkide cok guzel bişi olur her nekadar zannetmesemde kendimi bole avutuorm

Did you think we had forgotten? Did you think we had forgiven? Behold, now, the terrible vengeance of the Forsaken! Death to the Scourge! And death to the living!
    Now, all can see this is the hour of the Forsaken.
    ----------------------------------------------

İsim
    Galesira 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Rogue 
    Level
    55 
    Realm
    Silvermoon 

Standart Gayet Güzel!

Bu eklenti paketi gayet güzel zaten benim en çok beğendiğim Worgen Race ve Human Hunter Class!

İsim
    Anwall 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    80 
    Realm
    Frostmane 

Alıntı Evolin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün bende gördüm gördüğüm en güzel aldığım en süper haberlerdendi videosu bile can katıcı :D:D Blizz bu işi biliyor .. THANKS BLLİZZARD benim canım karfırtınam :):):)
    evet çok güzel bi oyun çıkarmış blizzard sana katılıorum ayrıca the barrens ın bölünmesi olayı biras kötü olacağa benzior thosand needles gibi yerleri de su basacakmış ama yeni class ve race ler bunun üstesinden gelir gibime gelior :)

İsim
    Anwall 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    80 
    Realm
    Frostmane 

Alıntı Evolin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence Adil Bir Ayırma Olmuş Bizde Zaten Gnomelar var Horde'lardada Goblin Olmuş İyi Olmuş :D:D:D Bende Kesinlikle Worgen Olucam Aynı Şekilde Çocukluğumdan Beridir Hayranım Kurtadamlara :D:D
    okuduğum bi yazıya göre bu worgenların iki modu varmış biri worgen modu dieri human modu bnce güzel olmuş iki modda ama bn worgen seçersem kesinlikle worgen modda oynarım

İsim
    Anwall 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    80 
    Realm
    Frostmane 

Alıntı magelord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orgimmar ın yeni haliyle ilgi fotoğraf varsa gösterebilirmisin,z
    evet acaba orgrimmar nasıl olucak. ama yıkık dökük bi şehir olucak ve orclarda yeni bi orc şehri arıcaklar

İsim
    Anwall 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    80 
    Realm
    Frostmane 

sana katılıorum helebi oyun gelsin daha ii olucak kesinlikle bn bide acaba goblinler ve worgenlar neye binicek

İsim
    Anwall 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    80 
    Realm
    Frostmane 

yine sana katılıorum.taurenler doğayla falan uğraşırken nasıl paladin olma yoluna gfirdiler anlayamadım çok saçma bişey olmuş ama hewlebi oyun gelsin bakıcaz demekte yarar var

Super Moderator
    İsim
    Tigrex 
    Irk
    Gnome 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

Alıntı Anwall Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yine sana katılıorum.taurenler doğayla falan uğraşırken nasıl paladin olma yoluna gfirdiler anlayamadım çok saçma bişey olmuş ama hewlebi oyun gelsin bakıcaz demekte yarar var
    Zaten oyuncular Tauren Pally istemiyorlar yani para amaçlı değil.

Dediğim gibi, taurenlerin inanışlarına göre Ay ve güneş'i temsil eden iki tane ana tanrı gibi figürleri var, ay druidlik olduğuna göre Paladinlikte güneştir.

Irklara gelen yeni classlar beni çok şaşırttı orclara mage gelmesi gözümdeki orc toplumuna çok ters düştü orclara mage gelmesi garibime gitti ama asil mage olayinda dwarflarla night elfler bana yuh dedirtti dwarflar hiçbirzaman büyüyle ilgilenmemiştir shamanlik da dahil magelikte night elfler is büyüye baştan aşağı karşıdırlar zaten druidlerin bulunduğu bir ırkta mage olmasi saçma geldi yakinda nelflere warlockda gelir trollerede druid gelmesi bence garip çünkü troller çok vahşi eti olan herşeyi yemeye merakli(lorelerden ve kitaplardan okumuştum) ki buna müttefikleri bile dahil tipler böyle vahşi bir toplumun druidlik benimsemesi saçma geldi insan yavaş yavaş yapar pat diye bütün wow ırklarının gelenekleri bozuldu

İsim
    winstonLT 
    Irk
    Draenei 
    Class
    Warrior 
    Level
    80 
    Realm
    Azjol-Nerub 

Arkadaşlar oyunun hikayesi ile alakalı değil ama bir şey sormak istiyorum.

1.Şimdiki skill cap 450 bu artırılacakmı? Weapon skill level ile bilrikte artacak ta, acaba meslek skillleri artacak mı ?.

2.Thrall mademki gidecek "For The Alliance" achievemnti değişecekmi ben daha o achievemnti yapmadım expansion gelmeden elimi çabukmu tutmalıyım?.

3.Yeni patch ile şimdiki itemlerin bir çoğu işe yaramayacak. yüksek bedellere satılan item lvl 226 BOE itemleri almak yerine paramı biriktirip yeni patch için saklamak akıllıca olurmu?

4. "The Seeker" Title için kasıyordum northrend questleri değilde kalimdor questleri eksik 790 taneydi sanırım 300 kadar questim eksik. oradaki questleri yapmamamın sebebi flying mount olmaması bir yerden diğerine gitmek uzun quest giver lar ile questlerin araları çok uzak şimdi flying mount gelecek ve "The Seeker" Title almak çok kolay olacak Flying mount ile. Bu şekilde bir düşünce doğrumu Expansionu beklemelimiyim Title için.

5.Şimdi Conquest emblemleri Tum heroiclerden geliyor Triumph da en yuksek Güçteki emblem emleb kasıp item dizmek için uğraşmak yerine gold mu kasmalıyız. nede olsa yeni patch ile işe yaramayacak sanırım. Lvl 85 raidlerinden gelecek olan emblem ne olacak yeni tier itemleri gelecektir muhtemelen onları almak içinde yeni emblem olacak sanırım yeni raidlerden düşecek.

6.Birdaha geri dönmemek üzere yok olacak şeyleri şimdiden toplamak niyetindeyim. Tahminimce Ally için "Kill Thrall" achievcemnti bir daha alınamayacak. bu Pet, Mount da olabilir. Bu gibi bir daha elimize geçemeyecek olan şeyler hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirse çok hoş olur.

Super Moderator
    İsim
    Tigrex 
    Irk
    Gnome 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

Alıntı winstonLT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar oyunun hikayesi ile alakalı değil ama bir şey sormak istiyorum.

1.Şimdiki skill cap 450 bu artırılacakmı? Weapon skill level ile bilrikte artacak ta, acaba meslek skillleri artacak mı ?.

2.Thrall mademki gidecek "For The Alliance" achievemnti değişecekmi ben daha o achievemnti yapmadım expansion gelmeden elimi çabukmu tutmalıyım?.

3.Yeni patch ile şimdiki itemlerin bir çoğu işe yaramayacak. yüksek bedellere satılan item lvl 226 BOE itemleri almak yerine paramı biriktirip yeni patch için saklamak akıllıca olurmu?

4. "The Seeker" Title için kasıyordum northrend questleri değilde kalimdor questleri eksik 790 taneydi sanırım 300 kadar questim eksik. oradaki questleri yapmamamın sebebi flying mount olmaması bir yerden diğerine gitmek uzun quest giver lar ile questlerin araları çok uzak şimdi flying mount gelecek ve "The Seeker" Title almak çok kolay olacak Flying mount ile. Bu şekilde bir düşünce doğrumu Expansionu beklemelimiyim Title için.

5.Şimdi Conquest emblemleri Tum heroiclerden geliyor Triumph da en yuksek Güçteki emblem emleb kasıp item dizmek için uğraşmak yerine gold mu kasmalıyız. nede olsa yeni patch ile işe yaramayacak sanırım. Lvl 85 raidlerinden gelecek olan emblem ne olacak yeni tier itemleri gelecektir muhtemelen onları almak içinde yeni emblem olacak sanırım yeni raidlerden düşecek.

6.Birdaha geri dönmemek üzere yok olacak şeyleri şimdiden toplamak niyetindeyim. Tahminimce Ally için "Kill Thrall" achievcemnti bir daha alınamayacak. bu Pet, Mount da olabilir. Bu gibi bir daha elimize geçemeyecek olan şeyler hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirse çok hoş olur.
    1.Skill Cap artacak ve Illustrious olacak.
    2.For The Alliance için başka birini bulurlar sen der etme.
    3.Patch'e daha 1 yıl var, şimdiden para biriktirmeye başlarsan çok paran olur heralde.
    4.Yeni questler gelince onlara uygun olsun diye quest sayısını da artırırlar, yani şimdi yaparsan rahatlarsın bence.
    5.Dediğim gibi daha bir yıl var, ve zaten Icecrown Citadel gibi yerler zaten daha iyi gear gerektirecek.
    6.Pek değişmez şeyler, ama Amani warbear'in çıkarılması gibi şeyler olabilir.

İsim
    Furypower 
    Irk
    Human 
    Class
    Warrior 
    Level
    62 
    Realm
    Darkspear 

bence cücelere mage ve shaman(!) gelmesi çok garip. herifler zaten demirci. bence magg ve shaman cücelere asla uymaz. Taurenler zaten bildiğin inek tauren paladin olmaz. eğer yeni bir orc sehri gelecekse orgimmarı ezberliğenlere özülüyorum bütün hordeler yeni orc sehrini ezberlicekler uzun iş. ama bunların yanında gnomeregan bir gnome sehri olacaksa ii olur. özellikle azeroth ta uçulması iyi. bence böle ama gerçekten çok büyük saçmalıklar var

Konu Kilitli