Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
Konu Kilitli
Toplam 4 Sayfadan 1. Sayfa 1 2 3 ... SonuncuSonuncu
Toplam 65 sonuçtan 1 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: World of Warcraft:Cataclysm

Super Moderator
    İsim
    Tigrex 
    Irk
    Gnome 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

Standart World of Warcraft : Cataclysm

Link üsttedir.
    Konu Thigrai tarafından (05-12-2009 Saat 14:45 ) değiştirilmiştir.

İsim
    Northfairy 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

Bugün bende gördüm gördüğüm en güzel aldığım en süper haberlerdendi videosu bile can katıcı Blizz bu işi biliyor .. THANKS BLLİZZARD benim canım karfırtınam
    For The Alliance

İsim
    Trunplugged 
    Irk
    Dwarf 
    Class
    Hunter 
    Level
    ?? 
    Realm
    Alonsus 

yaa bana oyunda bir arkadaşım şöyle dedi umarım gerçek değildir tabii '' yeni patch ile birlikte hunterlarda değişcek mana yerine focus kullancaklar (roguelerin energysi gibi.) vede okları sınırsız olcak dedi worldofwarcraft.com'da okumuş bi fikriniz var mıı? umarum gerçek değildir amaa
    WoW WoW WoW WoW WoW WoW World of Warcraft WoW WoW WoW WoW WoW WoW

İsim
    Irresistible 
    Irk
    Tauren 
    Class
    Shaman 
    Level
    80 
    Realm
    Agamaggan 

iste bu süper bi haber degisiklik güzel bisey bliz de bunu iyi yapıyor bence oyuna renk katacak diye düsünüyorum ne zaman cıkacagı hakkında bi bilgi varmı acaba ?

İsim
    Shãdow 
    Irk
    Orc 
    Class
    Death Knight 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

orgimmar ın yeni haliyle ilgi fotoğraf varsa gösterebilirmisin,z

İsim
    Northfairy 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

wow-europe resmi sitesinden yeni trailler'i izleyebilirsin arkadaşım. Henüz bilgi geldiğinden resim yok sanıyorum ama videoda herşeyi ve hatta da fazlasını görebilirsin kolay gelsin...
    For The Alliance

Super Moderator
    İsim
    Hakhan 
    Irk
    Orc 
    Class
    Hunter 
    Level
    80 
    Realm
    Scarshield Legion 

Trollere Druid
    Humanlara Hunter
    Gnomelara birşey geliyor ama tam sökemedim, bir yaratık summonlama söz konusu ancak yeni birşey olmasa videoda gösterilmez, bu yüzden DK veya Warlock değil diyorum. Yoksa Witch Doctor dedikleri olay mı gelecek?? Ama onlar da Trollerle gösterilirdi heralde. Bilmiyorum oyunu unutmuşum sökemedim
    Taurenlere Paladin

olma yolu açılıyor

Super Moderator
    İsim
    Tigrex 
    Irk
    Gnome 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

Tauren Pally saçma olmuş bence Holy COW!!! xD

tam olarak ne zaman çıkacağı belli değil ama seneye gibi görünüyor...

@Palapiyer yeni class yok maalesef (%100 eminim wcradio.com'dan Blizzcon dinliyordum adam yeni class yok dedi :S)

Hunter'lara Focus vermek oyunu kökten değiştirir,bissürü denge çalışmaları yapmaları gerekir kısaca uzun iş ve blizz eski bir class'ı yenilemez...

İsim
    Breathus 
    Irk
    Orc 
    Class

Level
    59 
    Realm
    Burning Legion 

Hayret ya bu forumda hiç olumsuz bir yazıyla karşılaşmadım yok şu classtan bu olmaz filan falan.... bencede güzel bir ek paket ayrıca o kadar değişiklikler fazlaki gene yeni ırklar(danceleri nasıl olur acep?) new azeroth filan... çok heyecen yaptım ya

Super Moderator
    İsim
    Hakhan 
    Irk
    Orc 
    Class
    Hunter 
    Level
    80 
    Realm
    Scarshield Legion 

Peki bu goblinlerin iki factiona da hizmet veren tüccar goblinlerle ilişkisi nasıl olacak? Ben Ally tarafı için derim ki ortak AH'lerden filan mallarınızı çekin ne olur ne olmaz

Standart WOW'a 3. eklenti paketide geliyor

http://www.worldofwarcraft.com/cataclysm/media/

World of Warcraft Cataclysm ince ayrıntılarını bilmiyorumda.
    yeni başladım wow'a daha lvl 15 olamadım.

hadi hayırlısı.

(Ek Sanırım eski elemantel tanrılardan biri uyanıyor.)
    Konu KaraMenethil tarafından (24-08-2009 Saat 02:09 ) değiştirilmiştir.

Moderatör
    İsim
    Jerrox 
    Irk
    Worgen 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Blade 

blizz yine ally i kayırmış bence. worgen ally e goblin horde a . resmen goblin i kakaladılar horde a normalde ally de mage ve rogue dışında bir şey oynamayı sevmiyorum ama worgen çıktığı oynarım. çocukluğumdan beri kurtadamlara hastayımdır. ayrıca artık yenii baş kötümüz deathwing olacak. kanatlı ölüm.. her ne kadar lvl ing den nefret etsemde azerothun yeni halini çok merak ediyorum.
    bazıları karanlıktan korkar, bazıları ise karanlıkta yaşar.......

İsim
    Northfairy 
    Irk
    Night Elf 
    Class
    Druid 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Legion 

Alıntı bartbatu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    blizz yine ally i kayırmış bence. worgen ally e goblin horde a . resmen goblin i kakaladılar horde a normalde ally de mage ve rogue dışında bir şey oynamayı sevmiyorum ama worgen çıktığı oynarım. çocukluğumdan beri kurtadamlara hastayımdır. ayrıca artık yenii baş kötümüz deathwing olacak. kanatlı ölüm.. her ne kadar lvl ing den nefret etsemde azerothun yeni halini çok merak ediyorum.
    Bence Adil Bir Ayırma Olmuş Bizde Zaten Gnomelar var Horde'lardada Goblin Olmuş İyi Olmuş Bende Kesinlikle Worgen Olucam Aynı Şekilde Çocukluğumdan Beridir Hayranım Kurtadamlara
    For The Alliance

Super Moderator
    İsim
    Hakhan 
    Irk
    Orc 
    Class
    Hunter 
    Level
    80 
    Realm
    Scarshield Legion 

Ben vampirlere hayran olduğum için goblin bile olabilirim

Super Moderator
    İsim
    Tigrex 
    Irk
    Gnome 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

@Palapiyer Horde Tarafındaki Goblinlerin Neutral Tüccar Goblinlere bi etkisi olmayacak... Ana sitede Şunu diyor:

[QUOTE]Recently, the goblins of Kezan have found a new enemy in the Alliance – unexpected and unprofitable encounters with this faction have driven certain trade princes from their comfortable neutrality. Reforging old pacts with their one-time allies, the goblins have been welcomed into the Horde with open arms.[/QUOTE]

Ya Gnome yada Worgen'lerden bahsediyor sanırım.

Isteyenler için Deathwing'in Lore Hikayesini Anlatabilirim xP

Super Moderator
    İsim
    Hakhan 
    Irk
    Orc 
    Class
    Hunter 
    Level
    80 
    Realm
    Scarshield Legion 

Aslında boş zamanında yeni bir başlık altında, insanların okumaya üşenmeyeceği bir uzunlukta ama yeterli bilginin de olduğu bir yazı tadından yenmezdi İşin lore kısmını bilmeyen (ben dahil) insanlara çok yardımcı olurdu

Moderatör
    İsim
    Jerrox 
    Irk
    Worgen 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Burning Blade 

Alıntı palapiyer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında boş zamanında yeni bir başlık altında, insanların okumaya üşenmeyeceği bir uzunlukta ama yeterli bilginin de olduğu bir yazı tadından yenmezdi İşin lore kısmını bilmeyen (ben dahil) insanlara çok yardımcı olurdu
    hay hay hemen
    bazıları karanlıktan korkar, bazıları ise karanlıkta yaşar.......

İsim
    butnugget 
    Irk
    Undead 
    Class
    Warlock 
    Level
    85 
    Realm
    Karazhan 

arkadaslar tek olumsuz yazan ben olucam sanırım fakat ben kesinlikle istemiorm ve karsıyım bu duruma night elfler buyu kullanmaya tovbeli bi ırk fakat mage gelio onlara sacma deilmi ayrıca bunca zaman oynadıgım birden fazla char kastıgım butun azeroth deisio bu beni en cok rahatsız eden sey org un gitmesi mesela ne kadar gereksiz bişey yeni biyer ekleyip genisletselardi yani azerothda ucan mount kullanma ve yeni ırklar haricinde ben tamamen karsıyım bu genisletme paketine yıllardır oynadıgımız yıllardır level kastıgımız yerler aptal saptal yerlere donusucek yani siz cok begenmisinizde ben hiç istemiorm

Did you think we had forgotten? Did you think we had forgiven? Behold, now, the terrible vengeance of the Forsaken! Death to the Scourge! And death to the living!
    Now, all can see this is the hour of the Forsaken.
    ----------------------------------------------

Super Moderator
    İsim
    Tigrex 
    Irk
    Gnome 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

Alıntı bababal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar tek olumsuz yazan ben olucam sanırım fakat ben kesinlikle istemiorm ve karsıyım bu duruma night elfler buyu kullanmaya tovbeli bi ırk fakat mage gelio onlara sacma deilmi ayrıca bunca zaman oynadıgım birden fazla char kastıgım butun azeroth deisio bu beni en cok rahatsız eden sey org un gitmesi mesela ne kadar gereksiz bişey yeni biyer ekleyip genisletselardi yani azerothda ucan mount kullanma ve yeni ırklar haricinde ben tamamen karsıyım bu genisletme paketine yıllardır oynadıgımız yıllardır level kastıgımız yerler aptal saptal yerlere donusucek yani siz cok begenmisinizde ben hiç istemiorm
    Arkadaşım Birçok konuda Sana Katılmama rağmen (Lore Çakışmaları) itiraz etmek durumundayım, Şu açıdan bak olaya: 5 yıldır aynı yerlerden geçtik, questleri ezberledik, Çoğu kişi bundan sıkıldı. Şimdi Blizzard Oyun'a Yeni Race'ler Katıyor, istiyorki insanlar Herşeyi Yeni baştan görsün, Belki yeniden tasarlanmış haliyle, belki de 2010 haliyle...

Hepimiz bir konuda Hemfikirizdir, Azeroth bir çok bug içeriyor ve Outland/Northrend kadar Göze Hitap etmiyor. Bunun Nedeni Azerothun 2Boyutlu olmasıdır (Duvar sandığımız şeyleri içi boş vb.) Zaten bu yüzden uçturmuyor Azeroth'ta Blizz çünkü uçsak Büyük beyaz boşluklar görürüz.

Mekanların yenilenmesinin yanında birde questler yenilenecek (uçmaya uygun) ve birde azerothta haritada var olduğunu gördüğümüz ama isimsiz ve girişsiz bölgeler var işte onları göreceğiz...

Yani Tauen Pally, Undead Hunter ve Night Elf Mage gibi Saçmalıkları karşılayacak güzel şeylerin olması güzel birşey bence...

Super Moderator
    İsim
    Tigrex 
    Irk
    Gnome 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Twisting Nether 

Alıntı bartbatu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hay hay hemen
    Ehehehe

Konu Kilitli