Link üsttedir.
Link üsttedir.
Konu Thigrai tarafından (05-12-2009 Saat 13:45 ) değiştirilmiştir.
Bugün bende gördüm gördüğüm en güzel aldığım en süper haberlerdendi videosu bile can katıcıBlizz bu işi biliyor .. THANKS BLLİZZARD benim canım karfırtınam
![]()
Herşey İyi Hoş Güzelde Birde Fear Atan Olmasa ...
yaa bana oyunda bir arkadaşım şöyle dedi umarım gerçek değildir tabii '' yeni patch ile birlikte hunterlarda değişcek mana yerine focus kullancaklar (roguelerin energysi gibi.) vede okları sınırsız olcak dedi worldofwarcraft.com'da okumuş bi fikriniz var mıı? umarum gerçek değildir amaa
WoW WoW WoW WoW WoW WoW World of Warcraft WoW WoW WoW WoW WoW WoW
iste bu süper bi haber degisiklik güzel bisey bliz de bunu iyi yapıyor bence oyuna renk katacak diye düsünüyorum ne zaman cıkacagı hakkında bi bilgi varmı acaba ?
orgimmar ın yeni haliyle ilgi fotoğraf varsa gösterebilirmisin,z
wow-europe resmi sitesinden yeni trailler'i izleyebilirsin arkadaşım. Henüz bilgi geldiğinden resim yok sanıyorum ama videoda herşeyi ve hatta da fazlasını görebilirsinkolay gelsin...
Herşey İyi Hoş Güzelde Birde Fear Atan Olmasa ...
Trollere Druid
Humanlara Hunter
Gnomelara birşey geliyor ama tam sökemedim, bir yaratık summonlama söz konusu ancak yeni birşey olmasa videoda gösterilmez, bu yüzden DK veya Warlock değil diyorum. Yoksa Witch Doctor dedikleri olay mı gelecek?? Ama onlar da Trollerle gösterilirdi heralde. Bilmiyorum oyunu unutmuşum sökemedim
Taurenlere Paladin
olma yolu açılıyor
Tauren Pally saçma olmuş bence Holy COW!!! xD
tam olarak ne zaman çıkacağı belli değil ama seneye gibi görünüyor...
@Palapiyer yeni class yok maalesef (%100 eminim wcradio.com'dan Blizzcon dinliyordum adam yeni class yok dedi :S)
Hunter'lara Focus vermek oyunu kökten değiştirir,bissürü denge çalışmaları yapmaları gerekir kısaca uzun iş ve blizz eski bir class'ı yenilemez...
Hayret ya bu forumda hiç olumsuz bir yazıyla karşılaşmadımyok şu classtan bu olmaz filan falan....
bencede güzel bir ek paket ayrıca o kadar değişiklikler fazlaki gene yeni ırklar(danceleri nasıl olur acep?) new azeroth filan... çok heyecen yaptım ya
![]()
Peki bu goblinlerin iki factiona da hizmet veren tüccar goblinlerle ilişkisi nasıl olacak? Ben Ally tarafı için derim ki ortak AH'lerden filan mallarınızı çekin ne olur ne olmaz![]()
http://www.worldofwarcraft.com/cataclysm/media/
World of Warcraft Cataclysm ince ayrıntılarını bilmiyorumda.
yeni başladım wow'a daha lvl 15 olamadım.
hadi hayırlısı.
(Ek Sanırım eski elemantel tanrılardan biri uyanıyor.)
Konu KaraMenethil tarafından (24-08-2009 Saat 01:09 ) değiştirilmiştir.
blizz yine ally i kayırmış bence. worgen ally e goblin horde a . resmen goblin i kakaladılar horde anormalde ally de mage ve rogue dışında bir şey oynamayı sevmiyorum ama worgen çıktığı oynarım. çocukluğumdan beri kurtadamlara hastayımdır. ayrıca artık yenii baş kötümüz deathwing olacak. kanatlı ölüm.. her ne kadar lvl ing den nefret etsemde azerothun yeni halini çok merak ediyorum.
bazıları karanlıktan korkar, bazıları ise karanlıkta yaşar.......
Ben vampirlere hayran olduğum için goblin bile olabilirim![]()
@Palapiyer Horde Tarafındaki Goblinlerin Neutral Tüccar Goblinlere bi etkisi olmayacak... Ana sitede Şunu diyor:
[QUOTE]Recently, the goblins of Kezan have found a new enemy in the Alliance – unexpected and unprofitable encounters with this faction have driven certain trade princes from their comfortable neutrality. Reforging old pacts with their one-time allies, the goblins have been welcomed into the Horde with open arms.[/QUOTE]
Ya Gnome yada Worgen'lerden bahsediyor sanırım.
Isteyenler için Deathwing'in Lore Hikayesini Anlatabilirim xP
Aslında boş zamanında yeni bir başlık altında, insanların okumaya üşenmeyeceği bir uzunlukta ama yeterli bilginin de olduğu bir yazı tadından yenmezdiİşin lore kısmını bilmeyen (ben dahil) insanlara çok yardımcı olurdu
![]()
arkadaslar tek olumsuz yazan ben olucam sanırım fakat ben kesinlikle istemiorm ve karsıyım bu duruma night elfler buyu kullanmaya tovbeli bi ırk fakat mage gelio onlara sacma deilmi ayrıca bunca zaman oynadıgım birden fazla char kastıgım butun azeroth deisio bu beni en cok rahatsız eden sey org un gitmesi mesela ne kadar gereksiz bişey yeni biyer ekleyip genisletselardi yani azerothda ucan mount kullanma ve yeni ırklar haricinde ben tamamen karsıyım bu genisletme paketine yıllardır oynadıgımız yıllardır level kastıgımız yerler aptal saptal yerlere donusucek yani siz cok begenmisinizde ben hiç istemiorm
Arkadaşım Birçok konuda Sana Katılmama rağmen (Lore Çakışmaları) itiraz etmek durumundayım, Şu açıdan bak olaya: 5 yıldır aynı yerlerden geçtik, questleri ezberledik, Çoğu kişi bundan sıkıldı. Şimdi Blizzard Oyun'a Yeni Race'ler Katıyor, istiyorki insanlar Herşeyi Yeni baştan görsün, Belki yeniden tasarlanmış haliyle, belki de 2010 haliyle...
Hepimiz bir konuda Hemfikirizdir, Azeroth bir çok bug içeriyor ve Outland/Northrend kadar Göze Hitap etmiyor. Bunun Nedeni Azerothun 2Boyutlu olmasıdır (Duvar sandığımız şeyleri içi boş vb.) Zaten bu yüzden uçturmuyor Azeroth'ta Blizz çünkü uçsak Büyük beyaz boşluklar görürüz.
Mekanların yenilenmesinin yanında birde questler yenilenecek (uçmaya uygun) ve birde azerothta haritada var olduğunu gördüğümüz ama isimsiz ve girişsiz bölgeler var işte onları göreceğiz...
Yani Tauen Pally, Undead Hunter ve Night Elf Mage gibi Saçmalıkları karşılayacak güzel şeylerin olması güzel birşey bence...