Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 9 Sayfadan 8. Sayfa BirinciBirinci ... 6 7 8 9 SonuncuSonuncu
Toplam 163 sonuçtan 141 ile 160 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: World of Warcraft'a Kayıt

İsim
    Boeni 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Priest 
    Level
    ?? 
    Realm
    Dunemaul 

Alıntı dragrogue Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evt ben satın aldım.fakat içinden 10 günlük oynama süresi çıktı ve oynadım.ben şimdi aylık catavlysm oynmak için ne yapmam gerek?
    Hocam satın aldın, hayatının hatasını yaptın. Forum resmi forum, o yüzden acc satışına da karşı. Ama söyliyim WoW1 den oynayacaksın,oraya aylık ödeme yapacaksın.
    Alliance doğmuş olan ben, Horde olarak yaşadım. Ama kalbim Ally de olarak da oyunu bırakıyorum .

acc satış nedir .ben gayet de ürünleri orjinal aldım ve serial nolarıyla uprage yaptım

İsim
    Boeni 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Priest 
    Level
    ?? 
    Realm
    Dunemaul 

acc satış nedir .ben gayet de ürünleri orjinal aldım ve serial nolarıyla uprage yaptım
    Desene usta bende sandım başka birinden satın aldın . Oyuna gir ID Şifreyi yaz, WoW1 i işaretle ve oyuna gir. Bukadar basit.
    Alliance doğmuş olan ben, Horde olarak yaşadım. Ama kalbim Ally de olarak da oyunu bırakıyorum .

fakat aylık ödeme falan yapmadım ki nasıl oyuna girecek?

İsim
    Boeni 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Priest 
    Level
    ?? 
    Realm
    Dunemaul 

Desene usta bende sandım başka birinden satın aldın . Oyuna gir ID Şifreyi yaz, WoW1 i işaretle ve oyuna gir. Bukadar basit.

fakat aylık ödeme falan yapmadım ki nasıl oyuna girecek?

İsim
    Tinermania 
    Irk
    Undead 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Dragonmaw 

Ben 2 sene önce oyunu bırakmıstım simdi yeniden baslamaya karar verdim prepaid kart ile hesabımı aktif ettim su ana catalysm 4,2,2 yüklü pcmde ama lichking keyi var hesabımda catalysmin keyini almadım daha hesabıma giris yapamıyorum hata veriyor versiyon uyusmuyor diyor acaba catalysm keyini aldktan sonra düzelirmi??

İsim
    Héps 
    Irk
    Human 
    Class
    Warlock 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Oyuna launcher'dan girmeyi dene. Eksik yamaları yüklemesi gerekiyor. Eğer zaten launcher'dan giriyorsan mail atacaksın. Cata maplerinde sıkışmış olabilir karakter.

İsim
    Tinermania 
    Irk
    Undead 
    Class
    Rogue 
    Level
    85 
    Realm
    Dragonmaw 

Mailinereye atıcam. İngilizce problemim varda acaba yardımcı olabilrmisin?

İsim
    Héps 
    Irk
    Human 
    Class
    Warlock 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Alıntı venoom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mailinereye atıcam. İngilizce problemim varda acaba yardımcı olabilrmisin?
    Kusura bakma geç gördüm. Öncelikle Battle.net'e giriş yapıyorsun. Daha sonra yukarıdaki sekmeden Account'una giriyorsun. Yine yukarıda Support'tan Ask A Question sekmesine giriyorsun. >> I cant play at all because... >> I can't log in. Aşağıda description var. Oraya sorunu yaz, attachment a da aldığın ekran resmini ekle. Submit de ve 24 saat içinde geri dönüş yapılacaktır.

çok güzel bir paylaşım teşekkürler
    OOPA! - özel bir grup konuşma yazılımı
    OOPA! ile her maçı kazanın, şampiyon olun!
    www.oopamedia.com

İsim
    Sumptuous 
    Irk
    Human 
    Class
    Mage 
    Level
    70 
    Realm
    Burning Legion 

Güzel paylaşımda Cata'yıda koysanız iyi olucak
    Uther the Lightbringer
    ''Baban burayı 70 yıl boyunca yönetti, ve sen birkaç gün içerisinde toza çevirdin.''

Question Mrb

şimdi ben classic ve bütün expansion packleri aldım , hepsini ardı ardına yükleyebilirmiyim , yoksa aralarda upgrade mi yapacak , ve ya en son cata yükledikten sonra hepsini toptan mı??

hepsinden önce acc açmam gerek di mi?

bir de her cd yüklediğimde hepsinin cd key ini yükledikten sonra hemen gircem mi?

teşekkurler

İsim
    Sumptuous 
    Irk
    Human 
    Class
    Mage 
    Level
    70 
    Realm
    Burning Legion 

Acc. alıp sırasıyla yükselticeksin CD-Keyler ile sonra oyuna girip keyfine bak
    Uther the Lightbringer
    ''Baban burayı 70 yıl boyunca yönetti, ve sen birkaç gün içerisinde toza çevirdin.''

peki hocam her yüklediğimden sonra upgrade yapmasını beklicem mi????

İsim
    Sumptuous 
    Irk
    Human 
    Class
    Mage 
    Level
    70 
    Realm
    Burning Legion 

Update bi kere yapıcak tamamen o kadar
    Uther the Lightbringer

sa arkadaşlar ben buraya bu gün üye oldum ve wow a da yeni başladım wow un sayfasından 20 lvl e kadar kısıtlı oyunu indirdim yükledim şimdi 9 lvl night elf hunterım ama ben tam anlayamadım

1-şimdi ben bu oyunu nasıl satın alıcam yani almaktan kastım tek tek nasıl yükleyip sınırsız oynayacam tam anlatamadım inş anlarsınız siz

2-tüm paketlerin ortalama fiyatı kaç tl olur

3-son sorum benim yüklediğim 20 lvle kısıtlı oyunda cata var ama tam anlamadım bunda classic varmı yoksa triala özel bir şeymi

şimdiden teşekkürler

İsim
    IRaUnEnI 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Hunter 
    Level
    85 
    Realm
    ZenedarStatus 

Standart efe

ya arkadaslar ben oyunu yükledim oyunu açıom bişeyler doluor sonra ekran aşaı inio oyun açılmıor neden bilen yazabilirmi

İsim
    Sumptuous 
    Irk
    Human 
    Class
    Mage 
    Level
    70 
    Realm
    Burning Legion 

Nasıl 85 Level oldun o zaman Profil bilgilerini bi düzenle, sorunun ise bilgisayarından kaynaklı olabilir belki sistem gereksinimleriyle karşılaştır
    Uther the Lightbringer

İsim

Irk
    Human 
    Class
    Paladin 
    Level
    85 
    Realm
    Darkspear 

arkadaşlar ben private oynuyordum orjinale geçmeye karar verdim.bugün 3'lü paketi ve yanında ise cataclysm,battle chest ve game card aldım offical siteden üyeliğimi konuda arkadaşın anlattığı gibi yaptım ama kafama şu takıldı. Battle Chest nedir ? mist of pandaria nedir cataclysm'den sonra gelen paketmidir ? ve cataclysm offical sitesinden indirilmesi gerekiyormuş ama ben cd'yi aldım bir sorun olurmu ? ayrıca şöyle bir soruda var kafama takıldı örnek vereyim diyelim cataclysm'de 85 oldum epic itemler herşey güzel ve yeni paket geldi.Yeni pakete geçtiğim zaman varolan karakterimdenmi devammı ediyorum yoksa herşey 0'danmı başlıyor.Sorularım komik kaçabilir ama henüz 2 aydır wow oynamaktayım yardımcı olursanız memnun olurum.

+ Konuyu Cevapla