acc satış nedir .ben gayet de ürünleri orjinal aldım ve serial nolarıyla uprage yaptım
fakat aylık ödeme falan yapmadım ki nasıl oyuna girecek?
fakat aylık ödeme falan yapmadım ki nasıl oyuna girecek?
Ben 2 sene önce oyunu bırakmıstım simdi yeniden baslamaya karar verdim prepaid kart ile hesabımı aktif ettim su ana catalysm 4,2,2 yüklü pcmde ama lichking keyi var hesabımda catalysmin keyini almadım daha hesabıma giris yapamıyorum hata veriyor versiyon uyusmuyor diyor acaba catalysm keyini aldktan sonra düzelirmi??
Oyuna launcher'dan girmeyi dene. Eksik yamaları yüklemesi gerekiyor. Eğer zaten launcher'dan giriyorsan mail atacaksın. Cata maplerinde sıkışmış olabilir karakter.
Mailinereye atıcam. İngilizce problemim varda acaba yardımcı olabilrmisin?
Kusura bakma geç gördüm. Öncelikle Battle.net'e giriş yapıyorsun. Daha sonra yukarıdaki sekmeden Account'una giriyorsun. Yine yukarıda Support'tan Ask A Question sekmesine giriyorsun. >> I cant play at all because... >> I can't log in. Aşağıda description var. Oraya sorunu yaz, attachment a da aldığın ekran resmini ekle. Submit de ve 24 saat içinde geri dönüş yapılacaktır.
çok güzel bir paylaşım teşekkürler
Güzel paylaşımda Cata'yıda koysanız iyi olucak![]()
Uther the Lightbringer
''Baban burayı 70 yıl boyunca yönetti, ve sen birkaç gün içerisinde toza çevirdin.''
şimdi ben classic ve bütün expansion packleri aldım , hepsini ardı ardına yükleyebilirmiyim , yoksa aralarda upgrade mi yapacak , ve ya en son cata yükledikten sonra hepsini toptan mı??
hepsinden önce acc açmam gerek di mi?
bir de her cd yüklediğimde hepsinin cd key ini yükledikten sonra hemen gircem mi?
teşekkurler
Acc. alıp sırasıyla yükselticeksin CD-Keyler ile sonra oyuna girip keyfine bak![]()
Uther the Lightbringer
''Baban burayı 70 yıl boyunca yönetti, ve sen birkaç gün içerisinde toza çevirdin.''
peki hocam her yüklediğimden sonra upgrade yapmasını beklicem mi????
Update bi kere yapıcak tamamen o kadar![]()
Uther the Lightbringer
sa arkadaşlar ben buraya bu gün üye oldum ve wow a da yeni başladım wow un sayfasından 20 lvl e kadar kısıtlı oyunu indirdim yükledim şimdi 9 lvl night elf hunterım ama ben tam anlayamadım
1-şimdi ben bu oyunu nasıl satın alıcam yani almaktan kastım tek tek nasıl yükleyip sınırsız oynayacam tam anlatamadım inş anlarsınız siz
2-tüm paketlerin ortalama fiyatı kaç tl olur
3-son sorum benim yüklediğim 20 lvle kısıtlı oyunda cata var ama tam anlamadım bunda classic varmı yoksa triala özel bir şeymi
şimdiden teşekkürler
ya arkadaslar ben oyunu yükledim oyunu açıom bişeyler doluor sonra ekran aşaı inio oyun açılmıor neden bilen yazabilirmi![]()
Nasıl 85 Level oldun o zamanProfil bilgilerini bi düzenle, sorunun ise bilgisayarından kaynaklı olabilir belki sistem gereksinimleriyle karşılaştır
![]()
Uther the Lightbringer
arkadaşlar ben private oynuyordum orjinale geçmeye karar verdim.bugün 3'lü paketi ve yanında ise cataclysm,battle chest ve game card aldım offical siteden üyeliğimi konuda arkadaşın anlattığı gibi yaptım ama kafama şu takıldı. Battle Chest nedir ? mist of pandaria nedir cataclysm'den sonra gelen paketmidir ? ve cataclysm offical sitesinden indirilmesi gerekiyormuş ama ben cd'yi aldım bir sorun olurmu ? ayrıca şöyle bir soruda var kafama takıldı örnek vereyim diyelim cataclysm'de 85 oldum epic itemler herşey güzel ve yeni paket geldi.Yeni pakete geçtiğim zaman varolan karakterimdenmi devammı ediyorum yoksa herşey 0'danmı başlıyor.Sorularım komik kaçabilir ama henüz 2 aydır wow oynamaktayım yardımcı olursanız memnun olurum.