Forum Ana Sayfa | WoW-TR Ana Sayfa | Guild Armory | Talent Hesaplayıcı

Arama Özel Mesajlar Profiliniz Gruplar WoW-TR
+ Konuyu Cevapla
Toplam 2 Sayfadan 1. Sayfa 1 2 SonuncuSonuncu
Toplam 22 sonuçtan 1 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Arms = DPS / Furry = PVP

İsim
    Alakam 
    Irk
    Draenei 
    Class
    Shaman 
    Level

Realm
    Stormrage 

Standart Arms = PVE / Furry = PVP

Merhaba arkadaşlar. Son çıkacak olan Ulduar patch inde Warrior için Arms ı PVE için dizayn edeceklerini, Furry ise PVP için dizayn edileceği söyleniyor. Blizzard offical sitesinde bu duruma karşı çıkanlar ve sevinenler de var. Sizce bu durum nasıl olacak. Görüşlerinizi almak isterim.

Benim kendi görüşüm PVE için Furry nin devam etmesi.
    Konu Alakam tarafından (27-03-2009 Saat 11:52 ) değiştirilmiştir.

İsim
    Xety(değişebilir) 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Warlock 
    Level

Realm
    Shattered Halls 

bencede öyle olmalı çünkü bu yerleşmiş bir kere fury dendimi dps-pve arms dendimi pvp gelir akla

WoW da PVP nin Arena demek olduğunu hatırlarsak, Warrior lar Arms talentlerini bırakıp Fury ile pvp yapmaya kalkarlarsa, Rogue ler alayını harcarken nasıl öldüklerini izlerler. PVP Warrior = Arms Spec. Arenalara Prot girende gördük ama ne kadar başarılılar bilemiyorum. İnanmakta güçlük çekenler Arena Tournament i yakından takip etsinler.

Artık PVE de zor Fury spec le. Anca Level kasarsınız. Beyaz damage vurmak için boss lara kac hit gerekiyor bir hesaplayın Rogue için 721 küsürdü -83 lvl elite boss a karsı %27 hit lazım -. Fury için kac olur bilemem. Beyaz damage olmadan da Fury ne işe yarar onu hiç bilemem. sadece Bloodthirst, Slam ve Whirlwind ile ne kadar dps yapabilirsiniz merak ediyorum. Bana 3-5k dps ile gelmeyin arkadaslar. Şuan 10k civarı dps yapan classlar var. Neden melee dps olarak Fury warrior seçerim sorusuna bir cevap bulamıyorum ben.

PVP yapacasanız Arms, PVE yapacaksanız Arms/Fury Hibrit talentleri en idealleri. Prot da olabilirsiniz. Eskiye nazaran Prot artık akıllara zarar DPS yapıyor.

Son olarak neden Fury yi PVP için söylemeye başladılar sorusu aklınıza takılırsa söleyeyim ''Furious Attacks''. Önceden Arms Mortal ın verdiği healing debuff için seçiliyordu. Şimdide Sudden Strike ve Overpower için terçih ediliyor. Ayrıca yeri gelince Stance değiştirmek de Arms için COK önemli. Fury de diğer stanceları yeterince kullanamıyoruz.

Edit: Yeni Patch ile Titans Grip in -5 hit penaltsı kaldırılacak yerine fiziksel damge %10 azaltılacakmıs ancak genede hit sorununu cözecegini sanmıyorum.

Edit: 10k melee dps den bahsetmistim. HAT rogue ler yapıyor bunu. önceden bug vardı düzeltildi ama hala bu rakamlara yakın dps yapanlar var. Ayrıca Feral Cat leri ve Enc Shamanlarıda es gecmemek lazım. Bu class larda aşırı buff landı. Özellikle haddinden fazla dps yapan kedi görmek mümkün.
    Konu Kitchi tarafından (01-04-2009 Saat 19:31 ) değiştirilmiştir.

İsim
    Xety(değişebilir) 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Warlock 
    Level

Realm
    Shattered Halls 

adam açıklamız bize söz düşmez :P

İsim
    Eldénar 
    Irk
    Undead 
    Class
    Priest 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

arkadaşlar ben warior a yeni başladım şu an 16 lvl deyim. yeni talent dağılımında ne kadar değişiklik var bilmiyorum ama bana bir yardımsever lvling için talent yardımında bulunursa çok sevinirim

bencede furry pve devam edilsin

bide bladestorm pvp de işe yarıyor bence

İsim
    whyskey 
    Irk
    Orc 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Defias Brotherhood 

arenada karşımdaki arms warr (bladestorm) kullanca göbek atiyorum

fury warr.(ben)

İsim
    Sequoyah 
    Irk
    Human 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Alıntı KırmızıEt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arenada karşımdaki arms warr (bladestorm) kullanca göbek atiyorum

fury warr.(ben)
    Göbek atacağına defance ye geçip disarm atsan senin için daha hayırlı olur gibi.

İsim
    ironwisp 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

Alıntı Alakam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar. Son çıkacak olan Ulduar patch inde Warrior için Arms ı PVE için dizayn edeceklerini, Furry ise PVP için dizayn edileceği söyleniyor. Blizzard offical sitesinde bu duruma karşı çıkanlar ve sevinenler de var. Sizce bu durum nasıl olacak. Görüşlerinizi almak isterim.

Benim kendi görüşüm PVE için Furry nin devam etmesi.
    ya olup olmadık haberleri duyup milletin kafasını karıştırmayın arkadaşlar fury speğinin pvp olma olasılığı var mı ya yani aklınız alıyomu hiç bunlar insanların kafasını karıştırmak için çıkarılan acayip dedikodular başka bişey değil PVP herzaman ARMS , PVE de herzaman FURY dir bunu tartışmak zaman kaybı

"Every Man Dies; Not Every Man Really Lives

"And when the time is right, the Betrayer will become... the betrayed."

İsim
    ironwisp 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Göbek atacağına defance ye geçip disarm atsan senin için daha hayırlı olur gibi.
    valla disarm , slow effeck yada başka bişey işlemiyo diye biliyorum war arms bladestorm yapınca

İsim
    Sequoyah 
    Irk
    Human 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Alıntı ironwisp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla disarm , slow effeck yada başka bişey işlemiyo diye biliyorum war arms bladestorm yapınca
    O zaman yanlış biliyorsun Biraz daha öğrenmelisin. Disarm bladestorm'u deaktif eder.

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

lol wotlk tan beri disarm bladestorm u silio bildiğim kadarıyla ama roglar lolstorm sırasında genelde feint falan kullanıp neredeyse hic damage yemedikleri icin pek görmen mümkün deil disarm atanını :PP

İsim
    ironwisp 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

O zaman yanlış biliyorsun Biraz daha öğrenmelisin. Disarm bladestorm'u deaktif eder.
    ya ben slow efektleri attığımda war yemiyoda ben hunterla pvp yapıyorum disarm yemesi enterasan valla

İsim
    Sequoyah 
    Irk
    Human 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

ya ben slow efektleri attığımda war yemiyoda ben hunterla pvp yapıyorum disarm yemesi enterasan valla
    Slow efekti başka disarm başka. Elinden silahını alınca yumruklamı bladestorm yapacak? Bladestorm herhangi bir movement efekti yemez ama disarmı krallar gibi yer O yüzden karşındaki warriorsa ve bladestorm atılacaksa önceden bi stun atmak gerekli

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

oooo "gank"ci kral burdaymış yau dikkat etmedim yoksa söze karışmazdm ahahahah

İsim
    Sequoyah 
    Irk
    Human 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

Alıntı arclen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oooo "gank"ci kral burdaymış yau dikkat etmedim yoksa söze karışmazdm ahahahah
    Gank bir felsefedir Molten front henüz benle başedebilen yok Diğer serverlardan bir pvp ci alliance gelsede migrate etse diye hayal kuruyorum artık lol.

İsim
    Meliyélla 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Mage 
    Level
    85 
    Realm
    Stormscale 

lol bizim de felsefeyle alakamız var hardprofessionalizm düşüncesinin izinden gidiyoruz
    bkz: watch?v=_eLF4PwAehk
    Konu arclen tarafından (07-08-2011 Saat 02:04 ) değiştirilmiştir.

İsim
    ironwisp 
    Irk
    Blood Elf 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Dunemaul 

Slow efekti başka disarm başka. Elinden silahını alınca yumruklamı bladestorm yapacak? Bladestorm herhangi bir movement efekti yemez ama disarmı krallar gibi yer O yüzden karşındaki warriorsa ve bladestorm atılacaksa önceden bi stun atmak gerekli
    iyide adamın blade storm atıcağını nerden bilicenki önceden stun atılır diyosun ama yinede warriorun bence nerflenmesi gerekir arenada

İsim
    Sequoyah 
    Irk
    Human 
    Class
    Warrior 
    Level
    85 
    Realm
    Outland 

iyide adamın blade storm atıcağını nerden bilicenki önceden stun atılır diyosun ama yinede warriorun bence nerflenmesi gerekir arenada
    Yahu sen okuma yeteneğinide kaybetmişsin Karşındaki warrior ve bladestorm atılacaksa demişim. Karşındaki warrior sende warriorsun bladestorm atacaksın disarm yememek için stun atmak lazım diyorum

Warrior'un nerflenmesi mi gerekir? Warrioru TBC zamanından bu yana nerfliyorlar zaten şaka mısın sen? Bak bakalım şu anda arena takımlarına ilk 100 deki arena takımlarının içerisinde 1 tane warrior yok.

Şu anda sadece iyi oyuncular kaldı. Ha iyi oyuncuyu ne kadar nerflersen nerfle yine bulur bi yolunu gelir gankler lol.

+ Konuyu Cevapla